In anul 2001, Pavel Ioana era o tanara de 32 de ani, dezamagita de viata si in special de barbati. Desi draguta, avea impresia ca nu este agreata de barbati asa cum si-ar fi dorit. Nu stia ce sa faca si era gata de orice pentru a produce o schimbare in viata ei. Atunci a apelat la unul din zecile de anunturi din ziare, date de o auto-intitulata “regina a magiei albe”.

”Am fost acolo sa o rog sa ma ajute. Ce sa va spun, era ceva de vis. Cand am intrat in palat, parca nimerisem intr-o poveste. Totul era fascinant si de prost gust in acelasi timp. Dar nu aveam timp de critici”.

Fata i-a spus pentru ce a venit si i-a cerut un ritual care sa o faca irezistibila in fata barbatilor. Iar pentru suma corespunzatoare, vrajitoarea a savarsit ritualul care trebuia sa ii atraga pe barbati in latul Ioanei. Numai ca ritualul avea un neajuns: era valabil doar pentru sase luni, dupa care trebuia repetat.

“Eram disperata. Ritualul ma costase salariul meu pe patru luni si nu stiam daca-mi permit sa fac asta de doua ori pe an. Am plecat de acolo cu inima indoita”.

Spre uimirea ei, timp de sase luni barbatii i-au tot dat tarcoale, incercand sa o cucereasca si sa-i intre in voie.

“A fost o perioada fantastica. Ma simteam stapana pe situatie si-mi placea sa-i umilesc”.

Doar ca, dupa cele sase luni, totul s-a terminat la fel de brusc cum incepuse si Ioana a ramas din nou singura. Atunci a realizat ca trebuia sa se duca din nou la vrajitoare, pentru un nou ritual.

“Cum nu mai aveam bani, m-am gandit sa fac eu ritualul asa cum vazusem la vrajitoare. Doar ca in loc de apa luata la miezul noptii dintr-un ochi de balta, am folosit apa de la chiuveta”.  

Prada pentru demonul din adancuri

Timp de cateva luni dupa savarsirea ritualului, Ioana a fost iar inconjurata de barbati. Numai ca, intr-o dimineata s-a intamplat tragedia.

“In noaptea respectiva visasem ca Pamantul se deschisese dinaintea mea si inainte imi iesise un diavol cumplit care ma lovea peste tot cu un fel de bat subtire. Cand m-am dus la baie sa ma spal pe ochi, era sa lesin: aveam niste cearcane vinetii si mari. Mi-am pus o masca de castraveti si am fost convinsa ca pana a doua zi or sa dispara”.

Numai ca cearcanele nu au mai disparut niciodata, iar pielea Ioanei a inceput sa imbatraneasca. Acum, dupa trei ani si ceva, pielea ei arata ca un pergament ingalbenit de vreme. Este uscata si aspra. La doar 35 de ani, arata de aproape 60 de ani. A ramas singura in afara familiei. Prietenele nu pot iesi cu ea din cauza aspectului fizic care, spun ele, nu ar fi pe placul baietilor care le insotesc si care sigur nu s-ar distra noaptea alaturi de o batrana de 60 de ani.

“Am fost la doctori, dar toti au ridicat din umeri. Spuneau ca se poate face ceva pentru ameliorare, dar tratamentul m-ar costa in jur de 1000 de euro pe luna, bani pe care nu am de unde sa-i iau. Am fost si la vrajitoare sa o intreb ce se poate face ca sa revin la normal, dar mi-a spus ca nimeni nu are nici o putere si ca totul se trage din nestiinta si prostia mea. Ca trebuia sa folosesc apa de la balta si nu de la chiuveta, care cica ar fi  chemat asupra mea puterea unui demon subpamantean si care nu va pleca decat in clipa cand voi muri”.

Asa ca fata s-a obisnuit sa stea inchisa in casa si sa-si plinga amarul si sase roage pentru dezlegarea farmecelor pe care si le-afacut singura. Iar singurul lucru care o mai leaga de trecut e visul cel straniu, care se repeta la cateva luni o data, aidoma.

Autor: Ioana Cozma

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro