Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Ritual de dragoste cu apa si foc

Aprindeti cateva ramuri uscate de alun si lasati-le sa arda complet, fara a folosi benzina sau alt lichid inflamabil. Peste foc aruncati cativa stropi de sare grunjoasa. Dupa ce focul s-a stins, luati cenusa si puneti-o intr-un vas nefolosit, unde trebuie sa o tineti, acoperita, cel putin 30 de zile. Dupa cele 30 de zile puteti folosi cenusa. Luati o parte din ea si amestecati-o cu putina apa. Puneti apa incet, aproape picatura cu picatura. Cu un cutit amestecati cenusa in timp ce spuneti, de 5 ori la rand:

”Cum amestec eu cenusa asta cu apa, asa sa se amestece si gandurile lui X si sa vina la mine. X, gandurile tale sunt la mine. Cum se pierde apa in cenusa, asa sa se piarda X de fiecare data cand ma vede sau cand se gandeste la mine.”

Dupa ce amestecul este omogen, puneti cenusa pe o bucata de panza alba. Cu degetul aratator de la mina dreapta scrieti pe cenusa numele persoanei dorite. Impaturiti pinza si legati-o bine. Cu pinza astfel impaturita mergeti la o apa curgatoare si aruncati continutul, pastrand bucata de pinza. In timp ce o aruncati spuneti:

“Asa cum apa asta duce cenusa la vale, asa sa vina X la mine.” Ritualul se practica de 5 ori la rand, in fiecare zi de miercuri a saptamanii, incepind cu prima zi de miercuri a lunii cand se face ritualul.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro