Aveti nevoie de 1 lumanare luata de la o biserica cu hramul Sfantei Treimi, putina smirna, o bucata mica de lemn de alun de forma patrat-dreptunghiulara, cu latura de circa 4 – 5 centimetri si un carbune negru.

Cu bucata de carbune trasati un cerc in care scrieti numele persoanei iubite. Taiati luminarea in 2 jumatati. Picurati ceara si lipiti cele doua jumatati in doua colturi opuse de pe suprafata superioara a lemnului. Cu mana dreapta deasupra lumanarii, spuneti urmatoarea rugaciune:

“Maicuta Sfanta, fa ca dragostea mea sa-l arda pe X si sa-l aduca la mine. Putere a iubirii, fa-l pe X sa ma iubeasca. Sa traiasca doar prin mine si pentru mine.”

Apoi tineti ochii inchisi si ginditi-va la persoana iubita pana cind se stinge lumanarea.

Daca in tot acest timp, va scapa imaginea respectiva si vedeti un alt chip, inseamna ca aceasta persoana va este destinata si atunci trebuie sa intrerupeti ritualul.

Se poate intampla ca imaginea care va vine in minte sa nu o stiti, sa nu o puteti identifica. Nu va speriati - inseamna doar ca inca nu ati cunoscut persoana respectiva.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro