Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Reteta unui vis

Visez... da, exact asta fac in clipa aceasta. Inchid ochii si parca imi vad dorintele imposibile deja realizate. Stii..!? Am ajuns la concluzia ca jumatate din viata ne-o pierdem visand.

Visez... ca imposibilul meu va deveni posibil intr-o zi. Visez... ca negrul va deveni alb. Ah.."vise..!". Dar ele sunt singurele care imi dau putere, imi redau speranta. Exact! Visele te determina sa spui "Speranta moare ultima!". Chiar si postul anterior este un vis. Crezi ca in fiecare zi se intampla asa? Raspuns: nu. Poate chiar aproape niciodata. Si totusi, este frumos sa crezi, ca va veni o vreme in care nu vei regreta ca ai sperat. Nu este o regula, bineinteles. Nu intotdeauna destinul este de partea ta. Asa cum valurile sunt facute sa apartina de mare, asa cum norii sunt facuti sa apartina de cer asa si tu ai fost creat ca sa-i fii supus destinului. El te lasa doar sa visezi.

Ne hranim cu vise, ne imbatam cu vise, ne amagim cu vise. Ele fac parte din noi, din subconstientul nostru. Sunt la tot pasul. Nu iti dori sa nu poti visa. Visul este dovada ca sufletul tau este conturat cu sentimente, cu dorinte.

Sfatul meu: indrazneste sa visezi! Adresa catre vis..!? Bulevardul Imposibilului Posibil, nr. sperantei.

Material publicat cu acordul http://www.deea94.blogspot.com/

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro