Cand prietena ta cea mai buna iti spune ca partenerul te-a inselat, inseamna ca e invidioasa. Cand colegii de birou iti atrag atentia ca porti o pereche superbe de coarne, inseamna ca iti vor raul. Dar cand numarul de telefon al iubitului tau apare in ziare la “prestari masaje la domiciliul clientului”, atunci inseamna ca esti fraiera. Si ca atare, nu iti vei striga prostia in gura mare.

Mai intai trebuie sa te asiguri ca partenerul te-a inselat. Nimic mai simplu. Intri pe www.infidelitytoday.com, si gasesti tot ce ai nevoie, de la dispozitive de urmarire pana la substante chimice care-ti “spun” daca omul tau ti-a fost credincios. Comandati ce va permiteti iar dupa folosire, nu le lasati la indemana partenerului. Prietenii stiu de ce.

Daca rezultatul testului de fidelitate a fost negativ e mai bine sa nu faceti galagie, ci sa va razbunati din plin. Si aveti alternative. In primul rand, pe www.bluewillowpages.com/mushroomexpert gasiti toate informatiile posibile despre ciupercile comestibile. Printati pozele si apoi duceti-va la cules de ciuperci. Aveti grija ca nimic din ce puneti in cos sa nu semene cu ciupecile din poza. Se poate ca, datorita unui stomac si unui ficat sanatos, iubitul infidel sa scape de razbunare, ca de, iarba rea nu piere.

Dar nu disperati. Tastati cu incredere www.strange-deaths.info si veti putea deveni adevarate profesioniste in domeniul mortilor bizare. O sa aflati cum a murit un vietnamez sufocat cu punga de gunoi sau cum a fost impuscata o canadiana care s-a ascuns in dulap pentru a-l speria pe prietenul sau. Partea buna e ca sperietura a tinut. Partea proasta e ca barbatul s-a speriat atat de tare incat a impuscat-o. Site-ul trebuie analizat frame cu frame si litera cu litera, la fel cum fac preotii cu Biblia. E posibil ca nimic din ce scrie aici sa nu te inspire sau sa vrei ceva mai rafinat. Nici o problema. Combustia spontana e inca un mister nedezlegat de stiinta. Vezi ce afli de pe www.castelofspirits.com despre cum au facut altii de s-au consumat la foc spontan.

Inainte de a te apuca de toate astea vezi ce-ti rezerva viitorul. Citeste-ti singur in palma la www.mindbodysoul.com/ si daca zilele ce vin par negre, lasa razbunarea pentru altii. Nu inseamna ca ai pierdut, inseamna ca, daca ai fost fraiera o data si te-a inselat, sa nu mai fii si a doua oara. Razbuna-te!

Autor: Ioana 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro