Cauta in site


Puteti primi newsleterul nostru cu cele mai noi articole daca va abonati gratuit prin email. Ne puteti scrie la adresa de email office[at]horoscop-astrologie.ro sau folosind formularul de contact.

Home » Razboiul nevazut » Radiestezie




Cunostinte generale specifice si necesare Radiestezistului

Radiestezia este cunoscuta din antichitate, chiar din preistorie. Sub aspect geografic, radiestezia sub diferite forme era cunoscuta pe toate continentele. In jurul anului 1750, abatele francez de Bouily sistematizeaza informatiile despre fenomen si da numele acestei stiinte potrivit uzantelor vremii. Etimologia cuvantului provine din limba greaca, unde radios = radiatii si esthesia = sensibilitate.

Abatele de Bouily este considerat parintele radiesteziei in Franta, tara cu cel putin 3 societati de radiestezie si sindicat national al radiestezistilor din 1954 .

Instrumentele radiestezice folosite in vremurile vechi erau toiagul, pendula, nuiaua bifurcata de alun, etc.Deseori radiestezistii au fost apropiati conducatorilor sau au fost respectati de comunitatile locale in cadrul carora traiau si activau.

Definitie: Radiestezia este fenomenul in cadrul caruia un sistem viu (vegetal, animal, uman etc.) receptioneaza prin intermediul extrasensibilitatilor sale un semnal inforenergetic (i.e.) si reactioneaza la decodificarea semnalului respectiv.

Sistemele vii umane pot prestabili diferite tipuri de reactie la decodificarea anumitor semnale, decodificare adusa in plan constient prin miscarea unui instrument ajutator.


Sistemele vii neumane se manifesta nespecific ... prin neliniste, agitatie- sau conform unor comportamente prestabilite prin codul lor genetic ( sobolanii ies din galerii inaintea alunecarilor de teren si a cutremurelor, cainii urla fara rost, unii pesti se ridica la suprafata apei si chiar sar afara din acvariu ).

Semnalele inforenergetice specifice anumitor obiecte (surse de semnal) se gasesc in oceanul informational inconjurator. Orice sistem viu are, in afara de nisa sa biologica, o nisa inforenergetica care este cu atat mai vasta cu cat structura noesica a sistemului viu respectiv este mai puternica/evoluata.

Nisele inforenergetice ale fiintelor din o anumita zona se intrepatrund, fiind traversate (si afectate) de diverse semnale inforenergetice. Insasi nisa ie a altei fiinte este o sursa de semnal. Aceste nise ie nu au forme stabile si un sunt limitate la cele 4 dimensiuni cunoscute Fizicii. Noesicul uman poate modela forma si dimensiunea nisei ie proprii.  

Semnalul inforenergetic receptionat si decodificat se afla in interiorul zonei de activitate extrasenzoriala a sistemului viu respectiv, adica in nisa sa inforenergetica.

Definitie: Nisa inforenergetica reprezinta spatiul in care putem produce influente si din care primim influente din punct de vedere inforenergetic.

Definitie: Semnalul inforenergetic este format dintr-o cantitate de informatii (Qi), organizata in algoritmi mai mult sau mai putin complecsi (Qalg), totul introdus intr-un suport energetic (Qe). Acest suport poate fi de natura foarte diversa (mecanica, termica, subtila, potential electric, magnetic etc.)

Intrebare: Cum reactioneaza un om in mod prestabilit?

Orice radiestezist porneste de la premiza ca stie exact ceea ce cauta, ca poate gasi si decodifica semnalul inforenergetic al lucrului cautat (sursa de semnal). Pentru aceasta, orice operator radiestezist isi prestabileste ce anume in miscarea instrumentului sau inseamna DA si ce anume inseamna NU.

Conditia esentiala ca sa putem masura este obiectivismul total.

Este foarte important sa ne detasam complet de orice implicatii rationale sau sentimentale ale masuratorii pe care o facem. Daca intr-un caz specific nu putem, rugam un alt radiestezist sa masoare pentru noi.

Cand masuram, trebuie sa masuram si atat.(ca orice aparat de masura). NU trebuie sa ne gandim la nimic altceva si mai ales nu trebuie sa interpretam in vre-un fel rezultatele. Dupa ce terminam de masurat, avem tot timpul din Lume sa ne gandim ce inseamna ceea ce am masurat.

Investigatia cu 2 alternative (DA/NU, SUS/JOS, +/-) este cea mai simpla in radiestezie si se numeste investigatie in sistem binar. Pentru orice fel de masuratoare, trebuie sa prestabilim un algoritm de decodificare (daca DA, ansa mea se misca intr-un anumit fel).

Algoritmul de decodificare se refera strict la semnalul inforenergetic al sursei de semnal cautate.

Trebuie sa fim foarte atenti pentru a ne concentra la perceperea semnalului ie al sursei pe care vrem sa o investigam, sa nu ne lasam perturbati in timpul masuratorii de diversele (si tot mai multe-le) semnale ie parazite care ne traverseaza nisa ie. De asemenea trebuie sa ne stabilim clar si exact ce anume vrem sa aflam despre acea sursa de semnal. Exista semnale parazite care sunt trimise de fiinte (cu trup sau mai ales fara) care au ca scop sa ne faca sa gresim masuratorile, scopul urmarit fiind acela de a ne pierde increderea in radiestezie... cele dintai servicii permanente de radiestezie organizata au fost infiintate in cadrul Wehrmacht-ului, in timpul celui de al doilea razboi mondial, odata cu intrarea in criza de materii prime. Intre altele, radiestezia a fost folosita si in lupta de rezistenta (Franta, Serbia) pentru a determina pozitia depozitelor de armament, a convoaielor si a trupelor. Acest fapt este posibil prin tehnica de biodetectie. In timpul razboiului din VietNam, armata SUA avea specialisti radiestezisti cu care localiza tunelurile si capcanele instalate de partea adversa.

In Spatiul Romanesc activitatea "fantanarilor" de detectie a apei potabile a fost recunoscuta si folosita din cele mai vechi timpuri de comunitatile locale (obsti satesti).

Definitie: Biodetectia reprezinta stabilirea unui unghi cuprins intre o "Directie 0" si directia pe care se afla sursa de semnal cautata, in contextul in care varful unghiului respectiv coincide cu pozitia operatorului radiestezist.

Directia 0 se stabileste in functie de un reper fix ales aleatoriu, sau se poate fixa cu ajutorul busolei sau al altor instrumente, putand fi orientata catre nordul geografic, magnetic etc.
 
Dupa ce s-a stabilit Directia 0, se parcurge (se baleiaza zona de investigatie) cu instrumentul radiestezic si, conform unei codificari propice, se stabileste directia pe care se afla sursa de semnal cautata. Varful ansei "se agata" de o directie. Se noteaza unghiul (a) format fata de Directia 0.

O metoda mai exacta de determinare a pozitiei unei surse de semnal este biolocatia. Aceasta se realizeaza cu ajutorul a 2 biodetectii.

Prima biodetectie se executa la fel ca anterior. Cea de a doua se va face dintr-un alt punct, denumit operator 2, in sens opus fata de prima.

Cele doua biodectii pot fi executate de aceeasi persoana in momente de timp diferite dar cat mai apropiate, sau de doua persoane diferite.

Sursele de semnal teluric (SST) reprezinta surse de semnal nevii . Exista multe alte surse de semnal nevii.

Ele constituie obiectul principal de studiu pentru practicantii incepatori ai radiesteziei


Adauga link partener | Narghilea Narghilea | I love games I love games | Jocurile mele Jocurile mele | Casa DEX Casa DEX | Fara contabilitate Fara contabilitate | Cine sunt Cine sunt | 

Ramai cu noi

Partenerii Nostri

  • A fost o data un blog
  • Diana, zeita dorintelor tale secrete
  • Povestea jocurilor mele
  • Totul despre Avon
  • lenjerie
  • SXC photos
  • Totul despre Dragoste
  • TUK TUK
  • A New Girl - Pentru Fete
  • www.PerfectLady.ro
  • Bijuteriile zodiei
  • Travelers Way
  • Catalog Avon

  • Catalog Avon