Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Nativii din Rac sunt persoane putin credibile, din cauza ca traiesc mai mult cu capul in nori. Ei cauta dragostea si sunt mai indragostiti de ideea de dragoste decat de cel care le poate trezi aceste sentimente. Vesnic in cautarea iubirii, Racii sunt persoane instabile emotional si care incearca sa-si construiasca mereu un turn al iubirii, avand mereu senzatia ca libertatea de a-si alege singuri partenerii le este ingradita de cei din jur.

Ca parfumuri care-i poarta in lumea ireala a iubirii, se poate folosi un amestec de crin si mosc, mirosuri care le ofera senzatia de stapinire a unei situatii, dar si cel de flori, punctat cu un usor iz de vanilie si ambra, care ofera Racilor senzatia purtarii catre lumea pe care ei insisi si-au creat-o.

Senzitivi, Racii sunt permanent indragostiti, facand totul pentru a trai clipa la maxim. Carpe Diem este crezul lor de baza. Senzitivi sunt persoane extrem de sensibile – dupa cum sugereaza si numele - preponderent visatoare, care traiesc prin senzatiile pe care, daca nu le percep din exterior, le creeaza in interiorul lor. Senzitivii reactioneaza la cuvinte care descriu senzatii, emotii, trairi spirituale sau de alta natura. “Simt ca…”, “am senzatia ca…”, “presupun ca…”, “sunt sigur ca…”.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro