RAC-BERBEC: Semnul de apa il va stinge repede pe cel de foc, chiar daca din punct de vedere sexual se inteleg foarte bine. Se pare ca acest aspect nu va fi suficient pentru ca relatia dintre ei sa continue. Jignirile involuntare ale berbecului ii vor aduce hipersensibilului rac foarte multa suferinta, ceea ce il va face in final sa renunte la aceasta relatie. Racul va suferi in tacere si nu-i va arata niciodata berbecului acest lucru, pentru a nu-i satisface acestuia din urma, orgoliul.

RAC-TAUR: Ambii nativi sunt prudenti, sentimentali, au multa caldura sufleteasca, familisti, ceea ce va face ca relatia sau casnicia lor sa fie una fericita. Au acelesi valori si principii de viata reusind sa se copleteze reciproc. Trebuie luat in calcul un singur lucru de unde pot aparea divergente si anume: taurul va trebui sa menajeze sensibilitatea racului.

RAC-GEMENI: Racul este cel atasat de familie si camin, romantic si sensibil, caracteristici care nu prea pot atrage un geaman imprastiat, cu initiativa si activ in permanenta. Monotonia racului il va obosi ca si rationalitatea si ordinea acestuia. O relatie tensionata care va avea viitor doar daca racul va incerca sa fie mai dinamic si indraznet.

RAC-RAC: Se inteleg bine unul pe celalalt ajutandu-se si sprijinindu-se reciproc. Caracteristica definitorie a racilor, incapatanarea, in acest caz se poate valorifica la maxim in sens pozitiv. S-ar putea totusi incomoda si nu vor reusi sa se inteleaga in starile depresive si de autoizolare prin care vor trece destul de frecvent.

RAC-LEU: Este dificil de spus ceva in sensul clasic despre aceasta relatie, deoarece sansele sunt impartite in mod egal intre reusita si nereusita. Depinde de cum vor sti sa se inteleaga, sa se completeze fiecare, deoarece neintelegerea ar fi frustranta pentru celalalt si ar putea duce usor la ruptura. Racul ii poate parea leului prea morocanos, iar leul prea agresiv si arogant, iar daca unul va dori sa se distreze celalalt va dori sa stea acasa. Pe de alta parte leul ii confera racului energie si sentimentul tonic de incredere in fortele proprii, iar racul poate aduce stabilitatea sentimentelor profunde.

RAC-FECIOARA: Relatia ar putea sa mearga numai daca fecioara va incerca sa inteleaga firea sensibila si sentimentala a racului, fara a carcoti si a blama la nesfarsit aceste caracteristici. Daca isi va da seama ca toate acestea il vor jigni profund pe rac relatia va avea de castigat pentru ca racul se poate simti in siguranta langa o fecioara atat de realista si prevazatoare.

RAC- BALANTA: Chiar daca racul apreciaza stralucirea balantei iar aceasta, elementul de rezistenta a racului, intre ei pot aparea divergente datorate lipsei de comunicare si temperamentului diferit. Relatie este in mare parte nereusita si pentru ca racul este prea posesiv pentru o balanta care urmareste realizarea mai multor interese decat cele sentimentale si casnice. Desi au multe aspiratii comune este preferabil sa nu se insiste intr-o relatie incerta.

RAC-SCORPION: Spiritul posesiv, dominator si pasional al scorpionului va conveni de minune sensibilului rac care va fi astfel mai motivat. Se inteleg intuitiv, profund si au in comun firea casnica, nevoia de siguranta afectiva si materiala. Se vor completa foarte bine, iar legatura lor va deveni in timp inseparabila. Chiar daca sunt cele mai neincrezatoare semne, vor invata in timp sa se bazeze unul pe celalalt.

RAC-SAGETATOR: Sansele de a fi impreuna sunt destul de mici pentru ca nestatornicia si inaxactitatea sagetatorului il poate rani in modul cel mai inocent pe rac. Sunt buni colegi de seviciu si prieteni si cam la atat se poate rezuma relatia dintre ei. Din punct de vedere sentimental, diferentele de mentalitate isi vor face treptat treptat aparitia ducant relatia intr-un impas greu de depasit. Racului nu-i va face placere punctul de vedere al sagetatorului asupra caminului si a relatiilor familiale.

RAC-CAPRICORN: Desi au in comun tenacitatea, munca pana la sacrificiu, cultivarea familiei, relatia este sub semnul indoielii deoarece din punct de vedere sexual vor intampina greutati. Sentimalul si romanticul rac se va izbi de un capricorn prea rece si nereceptiv la doleantele acestuia. Daca racul va reusi sa indulceasca firea aspra a capricornului, acceptand capriciile acestuia, relatia va evolua spre bine.

 RAC-VARSATOR: Familistul si rezervatul rac nu va accepta prea usor firea sociabila a varsatorului si va considera ca expansiunea acestuia este o risipa fara sens. Judecata rece a varsatorului va intra in conflict cu sensibilitatea racului. Racul il poate jigni pe varsatorul dornic de libertate prin posesivitate. Pot avea relatii doar de prietenie, celelalte fiind dificil si greu de gestionat.

RAC-PESTI: In ansamblul ei relatia dintre cei doi nativi este in general buna. Au acelesi idei despre prietenie, despre latura materiala a existentei, despre cum vor sa arate caminul lor. Pestii sunt la fel de sensibili ca si racii, si cu gentilete si in mod firesc se vor lasa dominati si vor ceda conderea relatiei racului. Mici neantelegeri, datorita faptului ca pestii, nu au acelasi dar in ceea ce priveste administrarea finantelor, fapt care ii va supara pe raci.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro