Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Puterea magica a vinului

Nectarul zeilor nemuritori

Dintotdeauna vinul rosu s-a aflat undeva la granita dintre fictiune si realitate. La inceputurile civilizatiei omenesti, era bautura zeilor alaturi de celebrul nectar pe care il sorbeau zeii olimpieni. Unii cercetatori ai mitologiei au aratat ca celebrul nectar al zeilor care nu era altceva decit un vin rosu adus din zone tinute secrete de catre stapanii Olimpului, in fapt era un soi de vin pregatat special de catre sacerdotii de pe malul Pontului si destinat doar nemuritorilor. Se spunea ca cei care reusesc sa manince din mincarea zeilor si sa le bea vinul, deveneau nemuritori. Din cauza asta Zeus pusese paza severa, pentru ca neamul ceresc sa nu se amestece cu saminta terestra. Ceea ce nu se stie din legendele mitologice e faptul ca, un zeu, un singur zeu, ajunsese sa-l intreaca in popularitate chiar pe stapanul zeilor, pe Zeus. Armate intregi de credinciosi cutreierau pamanturile si mii de altare ardeau neincetat in cinstea acestui zeu. Acest zeu, de sorginte traca, era Bacchus sau Dyonysos, cum i se mai spunea. Si era zeul vinului. Numai ca, zeul vinului nu reprezenta doar ceea ce ne inchipuim noi astazi sau ceea ce, deformat a ajuns astazi pana la noi. Nu era un zeu al betivilor, al celor care se dedau placerilor trupesti fara socotinta. Era zeul renasterii naturii, zeul reinvierii. Puterile lui erau atat de mari incat olimpienii insisi se temeau de el.

Priviti piramidele egiptene. Faraonii erau considerati descendenti ai zeilor. Pe peretii piramidelor sunt desenate o gramada de amfore si alte amfore, de data asta reale, au fost gasite alaturi de mumiile faraonilor. Vinul rosu ii insotea pe stapanii Egiptului in calatoria lor ultima.

Treceti Atlanticul. In mormintele mayase, aztece, incase, peste tot veti gasi vase care au fost pline cu vin si care au fost ingropate alaturi de cei decedati, plecati pe drumul lor fara intoarcere. In timpul zeilor azteci prizonierii erau sacrificati, iar preotii si poporul celebrau bind vin.

Priviti din nou catre Europa, la nord de Donaris, riul sfint al getilor. Pe vremea lui Burebista, marele rege dac impune cultul lui amolxis, religia cea mai complexa a antichitatii. Pentru ca Zamolxis insusi era un zeu si o suma de zei, deopotriva, era cel dintai si cel din urma dintre zei, era zeul primordial si zeul reinnoirii. Cei ce credeau in el traiau vejnic in imparatia sa aflata dincolo de hotarele vietii. Cei lasi, cei care mureau sclavi, nu puteau patrunde in viata vesnica. Ori regii aveau nevoie de luptatori, nu de gospodari, iar vechiul cult incepea sa dea semne de decadenta. Oamenii facusera si din asta un lucru demn de dispretuit. Tainele vechi fusesera transformate in bacanale, in orgii dincolo de orice inchipuire. Si toate astea facute in numele lui Bacchus. Atunci, pentru inoirea spirituala, de dincolo de tarimurile nemuritoare, avea sa apara un nou zeu, un zeu aflat la originea tuturor lucrurilor si care venea sa incheie cultul lui Bacchus. Acesta era Zamolxis. Dar vinul a fost pastrat. Si marii preoti daci il foloseau in incantatiile lor, in tainele noii religii…  

Sa mai trecem peste inca vreo 50 de ani. Suntem pe vremea lui Isus. Desi este vorba de o alta religie, desi unii dintre vechii zei disparusera aproape cu totul, vinul rosu se foloseste in continuare in savarsirea tainelor preotesti. Isus insusi ii confera calitatea de lichid vital si sfint.

Sa ne oprim in vremurile noastre. Priviti preotii cum sfintesc vinul rosu la fiecare mare sarbatoare. La botez, la moarte, la casatorie, la celebrarea unor sfinti din calendar. Nu este nici o ocazie deosebita in care vinul rosu sa nu fie folosit.

Si asta, pentru ca dincolo de existenta sa simpla de licoare de baut, in vinul rosu sta puterea supranaturala pe care o regasim la toate fiintele nemuritoare, fiind ea insati o parte din fiinta spirituala a acestora.

In urma cu aproape un an, un arheolog amator, profesor de istorie la Universitatea California, a descoperit intr-o minastire din nordul Italiei un manuscris vechi, scris intr-un amestec de latina veche si germana. Traducerea integrala a acestui a aparut in luna decembrie sub titlul complet de <Vinul sau puterea nevazuta a vechilor zei> si a facut o impresie extraordinara asupra cititorilor, traducerea fiind la ora actuala la a treia editie, primele doua fiind complet epuizate din cauza caracterului inedit al lucrarii. In randurile care urmeaza va prezentam cateva ritualuri luate efectiv la intamplare din cartea respectiva, incercand sa pastram cit mai fidel traducerea initiala.

ALTARUL

Construirea altarului este de baza in practicarea acestui ritual, pentru ca forta divina pleaca si se intoarce la Altar. Este important ca acesta sa fie facut doar de persoana care va practica magia vinului, pentru ca doar in felul acesta puterea folosita va fi cea maxima. Intotdeauna altarul folosit in orice religie si pentru orice ritual a avut rolul de poarta dintre lumea noastra si lumea spirituala pe care o chemam in ajutorul nostru. Pentru asta aveti nevoie de dorinta si credinta, in primul rand. Atunci cand va apucati de “zidirea” altarului, trebuie ca voi insiva sa fiti curati sufleteste si trupeste. Caci curatirea trupeasca deschide resurse interioare pe care nici macar nu le banuiti. Ascultati de fiecare data atunci cand preotul va spune sa tineti post pentru a va fi iertate pacatele, dar niciodata nu va intrebati cum e posibil ca mincand doar legume si fructe sa va fie iertate pacatele. Inchipuiti-va ca sunteti aidoma unui riu navalnic. Din cauza pacatelor pe care le savarsiti, cu voia sau fara de voia voastra, nivelul apelor scade. Ba, la un moment dat, apele aduc deseuri aruncate in amonte si care se depoziteaza pe fundul apei. Tinind post, veti elibera resurse de apa care vor face ca riul sa-si revina complet, sa fie la fel de navalnic ca inainte si sa care deseurile, lasind unda apei limpede ca lacrima, asa cum ar trebui sa fie sufletul fiecaruia dintre voi. Nu incercati sa aflati taine aflate dincolo de puterea voastra de intelegere, ci respectati-le asa cum va spun pastratorii acestora.

Inainte de a trece la construirea Altarului propriu zis, trebuie, deci, sa treceti voi printr-o perioada de purificare trupeasca si spirituala. Perioada nu trebuie sa fie mai mica de 14 zile si sa fie multiplu de 7 – 14, 21, 28 etc. Lemnul pe care trebuie sa-l folositi trebuie sa fie brad sau nuc, doua dintre esentele folosite pe vremuri in ridicarea altarelor pentru zeii vinului. Altarul trebuie sa fie imbinarea a doua bucati de lemn, fiecare cu grosimea de cativa centimetri. Prima bucata va avea forma dreptunghiulara. In centrul ei puneti  desenati un soare stilizat cu 8 raze, ca in figura 1. Cele 4 raze solare primordiale trebuie sa atinga marginile placii, iar celelalte 4 sa fie mult mai mici si egale, facute in asa fel ca atunci cand veti pune placajul al doilea peste primul, cele 4 raze mici sa nu se mai vada. Peste soarele respectiv puneti o frunza de vita de vie.

Luati a doua placa si taiati-o sub forma unui patrat care sa aiba latura egala cu 2/3 din latimea primei bucati. Puneti pucata peste prima, avand grija sa acoperiti complet cele 4 raze solare mici si frunza de vita de vie. Cele doua bucati vor fi imbinate cu ajutorul a 3 cuie metalice (pe vremuri se foloseau imbinari de aur sau argint, nituite, dupa ce in prealabil bucatile erau gaurite). Cuiele trebuie batute pe diagonala, la distante egale unul de celalalt si de virfuri, incepind cu coltul din stinga, sus si terminind cu cel din dreapta, jos, ca in figura 2. Al doilea cui trebuie batut exact in centrul patratului. Apoi, cu o carioca mai groasa sau cu vopsea rosie, faceti un cerc in jurul cuiului, raza cercului nedepasind jumatatea distantei dintre cuie. Acum altarul este gata si poate fi folosit in practica ritualica.

Pregatirea vinului ritualic

Aveti nevoie de 2 litri de vin rosu, curat, de tara. Luati o oala de metal, nefolosita. Puneti vinul in oala si amestecati in el 10 linguri de miere. Puneti cateva ramurele de busuioc, planta care, dintotdeauna a simbolizat norocul. Adaugati cateva bucati de scortisoara. Luati un mar rosu, cojiti-l si taiati-l in 8 bucati pe care, deasemenea, le veti pune in oala. Acoperiti oala si puneti-o pe Altar, unde o lasati 3 zile – este recomandabil ca obtinerea vinului ritualic sa se faca intr-un loc mai racoros, pentru a evita fierbeera si otetirea vinului, lucru care va genera un gust mai neplacut atunci cand va fi baut. In fiecare dimineata cand va treziti, amestecati de 30 de ori intr-un sens si apoi de 30 de ori in celalalt sens. Seara, inainte de culcare, mergeti in fata Altarului. Descoperiti oala ti priviti intens lichidul vital. Simtiti cum forta din el va da putere. Intindeti amindoua miinile deasupra oalei, cu palmele in jos, pana aproape atingeti suprafata lichida. Spuneti: “Din vremuri stravechi, chem puterea vinului acum, aici, la mine. Prin puterea acestui ritual trezesc forta vinului si o aduc aici, in acest lichid. Din putere cer putere si din forta cer forta. Fie ca forta vinului sa fie cu mine si in mine.”. Repetati de 5 ori la rand de fiecare data. Dupa cea de a treia zi scoateti bucatile de mar si puneti-le pe o farfurioara. Mincati primele 4 bucati de mar incet, una cite una. La fiecare vizualizati cite o sfera  care patrunde in voi incepind cu zona gitului si care coboara usor, trecand prin zona plexului solar si oprandu-se la 4 degete sub ombilic, acolo unde se gasesc resursele cele mai mari de energie ale organismului uman. Cele 4 sfere vor avea pe rand culorile, alb, galben, albastru si verde. Celelalte 4 bucati le veti minca seara, respectind ritualul cu sferele. In felul acesta organismul vostru este pregatat sa primeasca forta vinului.

Puneti vinul strecurat intr-o sticla de plastic, din care veti folosi cite putin de fiecare data cand este nevoie.

Ritual pentru inavutire

In vremurile de demult se foloseau banii de aur sau cei de argint si uneori, de catre cei care aveau, diverse pietre pretioase, in special diamante si rubine. Luati cateva bancnote de valori mai mari. Intr-un paharel mic turnati un deget sau doua de vin. Puneti in fata Altarului un recipient cu deschiderea mai mare, de genul unei farfurii intinse in care veti pune bancnotele. Cu o pensula, luati din vinul scos din sticla si trasati pe fiecare bancnota litera Z urmata de simbolul infinitului (cifra 8 culcata). Spuneti: “ Cu ajutorul puterii vinului inmultesc acesti bani. Forta vinului ma ajuta sa obtin bani pentru …” si spuneti pentru ce aveti nevoie. Nu trebuie sa cereti bani pentru rezolvarea mai multor probleme. Incepeti cu problemele mai apropiate. Adica, daca sunteti someri, nu cereti direct bani pentru un apartament, pentru ca asta va fi considerat de spirite drept insolenta si atunci ritualul nu va va mai fi de nici un ajutor. Cereti treptat, pana cand toate problemele voastre vor disparea. Apoi, banii respectivi tineti-i separati de toti ceilalti bani. Cand va intra in mina o suma de bani oarecare, scoateti acesti bani si puneti-i deasupra celorlalti, spunind iarasi “ Cu ajutorul puterii vinului inmultesc acesti bani. Forta vinului ma ajuta sa obtin bani pentru …”

Daca trebuie sa cheltuiti banii pe care i-ati insemnat, luati bancnota si inainte de a o da, spuneti:”Dau bancnota asta dar puterea vinului ma ajuta sa obtin 7 asemenea ei.”Apoi dati-o, dar impaturita in doua. Chiar daca banii sunt de plastic si nu se pot indoi, este important ca de la voi bancnota sa plece indoita.

Ritual pentru alungarea bolii

Daca cineva drag voua este bolnav, faceti rost de un obiect al persoanei in cauza. Cu cit obiectul este mai personal, cu atat mai puternic va fi efectul ritualului. Cu obiectul respectiv mergeti undeva unde exista o gradina sau un parc. Faceti o groapa de circa 30-40 de centimetri. Pe fundul gropii scrijeliti cu un bat sau cu ceva metalic numele bolii de care sufera persoana pentru care faceti ritualul respectiv. Luati vin ritualic si puneti de jur imprejurul bolii. Spuneti:”Prin puterea vinului leg aceasta boala si o alung de la X.” Spuneti de 3 ori la rand si de fiecare data rupeti sau taiati o bucata din obiectul personal de care ati facut rost. Dupa ce rostiti a treia oara, acoperiti groapa si mai puneti niste vin ritualic de jur imprejurul gropii, in asa fel incat acesta sa depaseasca marginile gropii sapate.

Ritual pentru sanatate

Se practica mereu de catre persoanele sanatoase, avand un caracter preventiv si de intarire a organismului. Se face o data la 3 luni, timp de 10 zile consecutive. Seara, inainte de culcare, spalati-va foarte bine miinile, fata si picioarele cu apa rece. Turnati intr-un pahar in jur de 100 ml din vinul ritualic. Apoi beti-l cu inghitituri mici si rare. Pe masura ce inghititi vinul, vizualizati cum, din zona aflata la 4 degete sub ombilic, porneste, de-a lungul coloanei vertebrale o energie de culoare albastra. Energia urca pe spate pana la nivelul gitului apoi se desparte in 3 fascicule. Doua vor cobori pe miini – cite unul pentru fiecare mina, iar cel de al doilea va merge pana in crestetul capului. Aici, dupa ce va ocoli cutia craniana, va cobori frontal, trecand prin zona celui de al 3-lea ochi (zona dintre sprincene). de aici va merge in jos, prin zona plexului, pana la nivelul bazinului, unde se va desface in doua fascicule, fiecare fascicul pornind pe cite un picior. Vizualizarea se face pe toata durata cit beti vinul ritualic. Practicarea acestui ritual va curata organismul de impuritati si va creste rezistenta corpului la actiunile agentilor patogeni. Trebuie sa aveti grija, intrucat ritualul nu se face decit o data la 3 luni, orice repetare a acestuia daunind, intrucat organismul nostru este facut sa suporte o anumita cantitate de energie. Orice cantitate in plus va duce la imbolnavirea organismului si, in cele din urma, chiar la dezintegrarea acestuia.

Ritual pentru alungarea demonilor din casa

Luati putin pamant dintr-o zona mai putin calcata de oameni. Puneti pamantul pe Altar. Timp de 5 zile, in fiecare dimineata, inainte de rasaritul Soarelui, luati cateva picaturi de vin si puneti-le peste pamantul de pe Altar. Spuneti:”Prin puterea acestui vin alung spiritele negative din aceasta casa. Tu, Forta a Reinvierii, cu puterea ta curata casa asta de toate spiritele rele. ” Dupa ce au trecut cele 5 zile, luati pamantul si impartiti-l in atatea parti cite camere are casa respectiva. Puneti apoi pamantul in niste saculeti mici de piele sau de cinepa pe care i-ati cusut cu mina voastra. Atarnati saculetii in fiecare din camerele locuintei, avand grija ca unul din saculeti sa se gaseasca la intrare, deasupra usii, pe partea din interior a tocului.

Ritual de dragoste

Daca sunteti indragostit (a) de o persoana care nu va acorda mare atentie, folositi forta vinului. Puneti intr-un pahar mic putin vin ritualic. Puneti paharul pe Altar. Cu mina dreapta deasupra paharului, spuneti numele persoanei iubite, prelungind fiecare din literele numelui. Mai exact, trageti aer in piept apoi il dati afara extrem de incet, prununtind fiecare litera in parte pe durata unei expiratii. Daca numele este, sa zicem, ALIN, pe cite o expiratie veti pronunta AAAAAAAAAAA, apoi LLLLLLLLLLL, apoi IIIIIIIIIIIIII, apoi NNNNNNNNNN. Daca pronuntati corect, veti simti de fiecare data cum intreg organismul vibreaza. Apoi incercati sa invitati persoana in cauza la voi acasa si sa-i puneti cateva picaturi din vinul de pe altar pe ceva de mincare sau intr-un pahar cu suc sau cu orice altceva doreste el. daca persoana nu va e atat de apropiata incat sa vina la voi acasa, puneti vinul intr-un recipient mic. In clipa in care va intalniti, scoateti dopul recipientului, varsati cateva picaturi de vin pe mina voastra si apoi atingeti persoana in cauza, spunind, in gind:”Forta vinului sa mi te aduca, X.”

Autor: Maia

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro