Conditiile de trai dificile i-au determinat pe romani sa vina cu tot felul de idei din care ar putea scoate bani. Astfel, de curind au aparut o serie de firme cun un profil inedit: spargatori de casnicii.

In fapt, aceste firme primesc comenzi din partea oamenilor de afaceri, barbati sau femei, care doresc sa scape de o casnicie plictisitoare sau care nu mai merge si care intampina rezistenta din partea celuilalt membru al cuplului.

“Aici intervenim noi”, spune F. B., patronul unei astfel de firme. In fapt, firmele isi trimit reprezentantii – barbati sau femei, dupa caz – care se lasa agatati sau care ii agata pe partenerii clientului. Urmeaza o frumoasa poveste de dragoste iar barbatul sau femeia implicata, ajunge sa solicite singur divortul, pentru a se casatori, spun ei, cu perechea ideala.

“Numai ca, de fiecare data dupa ce a fost introdusa procedura de divort, oamenii nostri dispar si nu mai raspund la telefoane. Pana la urma cad in capcana si nu mai au cum sa dea inapoi. In cazurile in care nu este solicitat divortul, angajatii nostri merg cu noul partener intr-un apartament special amenajat, unde, sub inregistrarea camerelor video, fac sex cu acesta. In astfel de cazuri, de regula, nu se mai ajunge la tribunal, partile preferind sa se inteleaga reciproc pe cale amiabila” .

Dar nu toti isi pot permite asemenea servicii. Cele mai ieftine ajung la circa 300$ pe zi, unele costuri depatind, pe total, 5 – 6.000 de dolari.

“Uneori, la serviciile noastre apeleaza diverse personalitati din Romania, care vor sa-si puna adversarii intr-o lumina proasta. Nu o data acestia au cazut in plasa, ajungand la mana adversarilor”.

La intrebarea mea, daca asta nu e santaj, F.B. ridica din umeri si spune:”Nu, e doar economie de piata”.

Adanc raspuns. Si pe masura.

 

Autor: Andreea 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro