Toata lumea ar vrea sa stie cum este viitorul sau. Dar atunci ce rost mai ar avea viata insasi daca sti dinainte ce urmeaza sa ti se intample? Unde mai este fiorul necunoscutului, unde este senzatia extraordinara pe care o simti atunci cand obtii un succes, o victorie cu propriile tale forte? Previziunile isi au rostul lor si nu au nici o legatura cu ghicitul viitorului.
Deja aici intram intr-o alta ramura, cea a magiei negre, cea a magiei pe care ingerii rebeli au lasat-o spre mostenire fiilor pe care i-au avut cu fiicele oamenilor. Revenind la previziuni, rolul lor este sa-ti atraga asupra pericolului, nu pentru a te face sa te temi de el ci pentru a te determina sa-ti iei masuri de precautie si sa faci fata primejdiei.
Nu va asteptati la previziuni sa va spuna ce veti face maine sau poimaine sau peste o saptamana ori o luna. Am putea spune, mai corect, ca previziunile va arata ce anume sa nu faceti in perioada imediat urmatoare, urmand ca voi insiva, prin liberul vostru arbitru, sa alegeti ce anume trebuie sa faceti.
Previziunile sunt ca niste arme pe care le puteti folosi ca sa va aparati in fata loviturilor pe care Soarta vi le da ca sa va testeze, ca sa va verifice dorinta de a trai si puterea pe acre o puneti in slujba propriei voastre vieti cat si a celor din jurul vostru.
 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro