Duminica, 1 iunie, ACASA difuzeaza in exclusivitate gala premiilor Lo Nuestro 2008, a douazecea editie a celor mai prestigioase distinctii ale industriei muzicale latino, care a avut loc pe 21 februarie la American Airlinea Arena din Miami.

Cei care vor ramane ACASA vor afla care sunt castigatorii celor 33 de premii din cele mai cunoscute cinci genuri de muzica latino: pop, tropical, regional mexican, rock si urban.

Cele mai multe nominalizari, in numar de cinci, au apartinut trupei Aventura, una dintre cele mai de succes trupe latino ale momentului.

La sectiunea pop, la categoria Cel mai bun album se vor lupta RBD cu Celestial, Ricky Martin cu Ricky Martin MTV Unplugged si Alejandro Sanz cu El Tren de Los Momentos.

Cel mai bun artist se va alege dintre Chayenne, David Bisbal, Enrique Iglesias si Ricky Martin, iar la categoria Cea mai buna artista Paulina Rubio este preferata publicului.

Un moment inedit a avut loc la conferinta de presa a lui Enrique Iglesias sustinuta pentru premiile Lo Nuestro 2008, cind acesta a socat audienta permitandu-i reporterului Mayi Salas, de la televiziunea América TV, sa il sarute sub vazul tuturor celor prezenti, care s-au grabit sa imortalizeze scena.

Batalia pentru premiul la categoria Cel mai bun nou artist sau grup se va da intre favoritele Beyoncé si Jennifer Lopez.

Fanii muzicii latino ii vor putea urmari cintind si pe Aventura, Enrique Iglesias, care va interpreta melodia Dimelo, iar apoi, acompaniat de un cor de copii, Donde estan corazon, Juanes cu piesele Me Enamora”si Gotas de agua dulce, Los Super Reyes, Mana, Camila, Olga Tanon si Vicente Fernandez.

Autorul celui mai spectaculos moment al serii va fi mexicanul Pepe Aguilar, care a avut alaturi un grup de dansatori si un show cu laser.

Duminica, 1 iunie, de la orele 23.00, ACASA va difuza in exclusivitate decernarea premiilor Lo Nuestro 2008, un show exploziv cu cea mai buna muzica latino a momentului.

stire preluata de pe site-ul www.acasatv.ro

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro