Pozitii sexuale subacvatice

 

Kama-Sutra recomanda ca urmatoarele pozitii sa fie efectuate in apa, data fiind dificultatea lor, dar si pentru usurarea efortului ambilor parteneri. Esti pregatita pentru senzatii noi, incitante, interesante si nu in ultimul rand "ude"?

 


 

 

 

 

1.Pozitia larg deschisa: atunci cand femeia sta cu capul aplecat ridicandu-si mijlocul corpului, oferindu-i-se din plin barbatului care va trebui sa foloseasca un unguent parfumat ca sa faciliteze intrarea penisului in vagin. Penetrarea este foarte adanca iar barbatul va detine controlul total, efortul lui fiind preluat, in mare parte, de coapsele femeii. Nu se recomanda femeilor cu probleme genitale. Pentru a spori placerea ambilor parteneri, puteti folosi un inel de silicon pus pe penisul barbatului, fapt ce va mari, perceptibil, dimensiunile acestuia, intrucat va opri, partial, irigarea in organ, umfland venele care il iriga. Atentie cat tineti inelul, pentru ca penisul trebuie sa fie irigat, altfel el se va molesi si veti obtine efectul invers celui dorit.

 

 

 

 2.Pozitia foarte larg deschisa: cand femeia isi tine coapsele ridicate si foarte larg desfacute, barbatul va trebui sa o patrunda usor, tinand-o de coapse si variind miscarile penisului care la inceput vor fi lente. Efortul femeii va fi mare, iar zona cea mai solicitata va fi cea lombara. Efectul este fantastic, femeia avand senzatia ca este penetrata in aer. Nu se recomanda femeilor cu probleme de spate. Cele care, totusi, doresc sa incerce aceasta pozitie, pot solicita partenerului sa le prinda cu mana de fese sis a le posede in acest fel. 

 

 

 

3.Pozitia sotiei lui Indra: cand femeia isi aduna coapsele dupa umerii barbatului, deasupra, putin indoite si defacindu-le larg lateral. Aceasta pozitie cere atentie deoarece femeia ofera penisului o deschidere mare a vaginului, barbatul putand sa o penetreze in voie. Pozitia aceasta poate fi considerata ca una foarte inalta. Pozitia confera placere ambilor parteneri si il ajuta pe barbat sa se sprijine in calcaiele partenerei sale, rezistand mai multa vreme efortului. In acelasi timp femeia va detine controlul aproape total, putand, in caz extrem, sa-si impinga partenerul cu picioarele si sa-l scoata din ea - daca este cazul. trebuie sa aveti grija ca picioarele voastre sa nu izbeasca barbia partenerului, pentru ca ii puteti fractura clavicula. Deci daca nu puteti sa va controlati picioarele, nu incercati asa ceva. penetrarea este medie, iar femeia poate controla adancimea acesteia.
 

 

 

  
4. Pozitia stransa: femeia si barbatul isi intind picioarele unul pe linga celalalt. Aceasta pozitie comporta doua aspecte: pozitia pe o parte, cand barbatul sta culcat pe partea stinga imbratisandu-si partenera pe care o va culca pe partea dreapta, principiu ce trebuie aplicat la toate femeile. Iar cand barbatul va culca femeia pe spate imbratisand-o in acelasi fel, se realizeaza pozitia stransa, varianta pe spate. desi seamana cu pozitia misionarului, aceasta pozitie ofera o placere sporita femeii si il ajuta pe barbat sa-si dozeze efortul. Senzatia este una de impreunare a celor doua trupuri ca si cum unul ar fi prelungirea celuilalt, ca si cum ar forma un singur trup. Ambii parteneri se vor simti minunat iar adancimea de penetrare este medie.

 

 

 

 5. Pozitia ridicata: cand femeia isi tine coapsele ridicate, sprijinindu-se in maini si avand capul dat pe spate. Pentru o mai buna coordonare a miscarilor, barbatul poate tine picioarele femeii sub bratul sau, strans, sprijinindu-si mainile pe coapsele partenerei. In felul acesta fundul femeii va fi putin ridicat si va permite o penetrare de adancime si controlata 100% de barbat. In aceasta pozitie barbatul se poate misca extrem de rapix, singurul efort fiind cel depus de bratele lui care tin picioarele femeii. Pozitia poate fi incercata de femeile care vor sa se simta posedate 100% de barbat sau de barbatii care vor sa controleze intreg actul sexual.

 

  

 

 
6. Pozitia deschisa: cand femeia isi va ridica picioarele pe coapsele barbatului si se va sprijini cu miinile de mijlocul lui. este o pozitie clasica in care se recomanda ca femeia, din cand in cand, sa prinda barbatul de fese si sa-l traga puternic spre ea, ca si cum ar vrea sa-l simta cat mai adanc. Adancimea de penetrare este medie.

 

 

   

     

7. Pozitia semipresata: cand ambii parteneri sunt in pozitia de mai sus, dar femeia tine unul din picioare intins. Poate sa schimbe pozitia celor doua picioare, intinzind cand un picior cand pe celalalt obtinind astfel o durata mai mare a actului sexual. In acelasi timp insa, placerea este mult diminuata intrucat aproape toti muschii ambilor parteneri sunt complet relaxati, mai putin cei ai spatelui.

 

 

 

 

8. Fenta de bambus: cand femeia tine unul din piciore pe umarul partenerului, iar celalalt il va intinde, poate alterna pozitia picioarelor. Este o pozitie de semi-adancime, permitandu-i barbatului sa inrte ceva mai mult si sa se sprijine pe piciorul femeii.

 

 

 

 

 
9. Fixarea cuiului: cand amanta isi va fixa unul din picioare pe capul amantului, iar pe celalalt il va tine intins, pozitie mai greu de realizat si de scurta durata datorita dificultatii ei. Pozitia nu se recomanda femeilor care au probleme genitale, penetrarea fiind adanca si imposibil de controlat de catre femeie.

 

 

 

    

10. Pozitia pachet: cand femeia isi va impleti coapsele inlantuindu-si amantul si-i va retine penisul in vagin. femeia isi poate folosi picioarele pentru a-l ajuta pe barbat sa o penetreze mai adanc.
 

 

  

 

 
 

11. Pozitia crabului: cand femeia isi va tine picioarele strinse si indoite pe stomac, iar barbatul aplecat peste ea o va penetra stand sprijinit pe genunchi si cuprinzandu-i cu manile umerii ei. Daca femeia este mai fragila se recomanda ca barbatul sa o prinda de coapse, pe exterior, pentru a spori senzatia de posesiune.

 


 

 
 
12. Pozitia in forma de lotus: cand femeia isi va tine picioarele unul peste celalalt, presand astfel penisul in vagin. Pozitia trebuie executata cu grija pentru ca la fel de bine presiunea poate arunca din vagin penisul, lucru nedorit de nici unul dintre parteneri.

 

 

 

  Text si poze preluate cu acordul site-ului www.mayra.ro

 

 

 

 

   

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro