Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Postul negru – cea mai temuta arma impotriva blestemelor

Postul negru de 40 de zile este cea mai temuta arma impotriva blestemelor dar pe care nu o pot folosi decit extrem de putine persoane, chiar si dintre preoti. Postul trebuie sa inceapa intr-o zi de miercuri sau vineri, de preferat ziua unui mare sfint din calendarul ortodox sau o alta mare sarbatoare. Pe durata zilei se bea doar o cana cu apa sfintita si se spun rugaciuni pentru rezolvarea problemei aparute. In orice clipa ascetul trebuie sa-si infranga pornirile trupesti si sufletesti, pentru ca diavolul pazeste si va incerca prin toate puterile sa-l opreasca de la lucrul sfint pe care-l savirseste. Multe cazuri de posedare sau de rupere de blesteme au fost rezolvate in acest fel.

Mai mult, situatii disperate din punct de vedere clinic si-au gasit rezolvarea in urma postului de 40 de zile. Unul dintre romanii care apelau o data pe an la aceasta forma extrema de curatire trupeasca si sufleteasca a fost Valeriu Popa, un terapeut de exceptie care anual se purifica timp de 40 de zile doar cu apa, unde reusea sa-si gaseasca si resursele de energie pe care le folosea pentru tratarea bolnavilor ce apelau la el.

Postul negru este o arma cu doua taisuri, folosita atat pentru apararea de blesteme cit si pentru a face rau, pentru a te vindeca pe tine sau pe cei dragi tie, cit si pentru a intoarce raul facut de cineva asupra persoanei respective si nu poate fi tinut decit o data pe an, de catre mireni. Orice abatere este tratata ca sfidare la adresa Puterii Divine si pedepsita.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro