Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

 

Conservatori si sensibili, nativii din aceasta zodie sunt persoane extrem de fragile din punct de vedere psihic. Visatori si intuitivi, Pestii pot fi buni prieteni. Din nefericire, falsa impresie ca doar ei sunt detinatorii adevarului absolut fac din Pesti persoane alunecoase, care-si vor lovi, fara intentie, prietenii, fiind convinsi ca le fac bine, afectandu-le libertatea extrem de pretioasa. 

Trairea Pestilor este mai mult de natura spirituala. Fiind preponderent senzitivi, nativii din Pesti trebuie sa-si controleze emotiile, trairile si sa le treaca prin filtrul gandirii. Asta din cauza sigurantei pe care o au, ceea ce ii face sa ia decizii eronate pe un fond bun.

O lume preferata de Pesti e una cu specific marin, care le ofera linistea dorita si cadrul optim de traire. Deloc pretentiosi, lavanda si vanilia le da impresia de liniste, de stapanire de sine, iar moscul si smirna ii poarta in lumea lor spirituala, deloc asemanatoare cu cea promovata de credintele oficiale.

Senzitivi sunt persoane extrem de sensibile – dupa cum sugereaza si numele - preponderent visatoare, care traiesc prin senzatiile pe care, daca nu le percep din exterior, le creeaza in interiorul lor. Senzitivii reactioneaza la cuvinte care descriu senzatii, emotii, trairi spirituale sau de alta natura. “Simt ca…”, “am senzatia ca…”, “sunt sigur ca…”, "presupun ca…”.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro