Cauta in site


Puteti primi newsleterul nostru cu cele mai noi articole daca va abonati gratuit prin email. Ne puteti scrie la adresa de email office[at]horoscop-astrologie.ro sau folosind formularul de contact.

Home » Cer si Destin » Pesti


 

Desi au puternic dezvoltat simtul  premonitiei, sunt foarte naivi si influentabili, iar nehotararea lor ii face victime usoare ale profitorilor. Un Peste isi va canaliza intotdeauna energiile si munca in directia gresita sau in orice caz, nu in directia in care ar trebui, fiind lipsit de simt practic, consumandu-se in proiecte care nu-l definesc, muncind pentru altii, punand pe picioare afaceri pe care partenerii sai i le vor sufla de fiecare data. Plin de idealism, un Peste nu cedeaza in fata greutatilor si o va lua mereu de la capat, obsedat de munca sa, obsedat de ideea ca de data asta va veni si randul sau. Nativul din aceasta zodie este plin de contraste dar este foarte generos, ajutandu-si de fiecare data prietenii, fiind mereu gata sa se sacrifice pentru acestia, fara a tine cont de propriile sale interese. Lipsa sa de fermitate si bunacuviinta fac din Pesti buni diplomati, persoane care nu-ti vor arunca adevarul in fata ci care vor incerca sa te faca pe tine sa-l vezi prin exemplele pe care le dau.

 

Una dintre caracteristicile de baza ale zodiei este dualitate: mereu un Peste va avea o viata publica si una secreta pe care nu intotdeauna o va impartasi partenerului de viata, nu atat din dorinta de a pastra secretul ci mai mult din teama ca partenerul nu il va intelege si prin asta il va dezamagi. Iar un Peste nu vrea sa fie dezamagit si nu recunoaste ca este dezamagit.

Mila si compasiunea pe care le nutreste pentru problemele semenilor sai fac dintr-un Peste o victima sigura a escrocilor, a profitorilor. Viata unui nativ din aceasta zodie este inchinata Binelui sub toate formele sale, afectiunea si compasiunea pentru suferintele celor din jur neavand limite. Din nefericire, intreaga viata a unui Peste va fi umbrita de capriciile sale, de toanele si schimbarile sale frecvente de dispozitie: acum il vezi ca tuna si fulgera pentru ca, peste putin timp sa vina la tine cu vorba dulce, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

Firi schimbatoare, inconsecventi, Pestele va fi mereu mistuit de contradictiile din el, de propriul sau comportament, de sovaiala si nehotararea care il caracterizeaza.Sensibilitatea sa este alimentata si de faptul ca este semn de apa, punand mai mult accentul pe factorul emotional decat pe realitatea inconjuratoare. Deosebit de receptiv la problemele altora, o persoana nascuta in Pesti va ajunge sa-si uite propriile vise, propriile idealuri, nemaigasind puterea launtrica sa-si urmeze planurile, sa-si atinga scopurile.

Romantic si afectiv, are tendinta de a-si crea o lume a sa proprie, launtrica, in care se refugiaza din cand in cand, atunci cand viata il loveste ori cand e tradat de cei apropiati sau de parteneri. Desi isi cunoaste prioritatile, niciodata nu le acorda importanta cuvenita, ajungand sa se considere un nefericit, un neinteles, un persecutat al societatii. Nu o data aceasta nefericire este mult pera exteriorizata iar cei din jur il vor ironiza pe la spate.

Cum un Peste nu suporta sa fie vreodata contrazis, va lua intotdeauna discutiile contradictorii ca un atac direct la propria sa persoana. Mai mult, tendintele sale fataliste il vor face sa creada ca toata lumea are ceva cu el, ca toata lumea este contra sa si atunci el va declansa propria sa lupta contra acestei lumi nemiloase. Efectul acestei lupte poate fi unul extrem de grav: Pestele se indreapta catre paranoia si se poate rupe complet de realitate continuand sa traiasca in propria sa lume interioara, lucru care ii va aduce deziluzii imense.

Atrás de magie si misticism, Pestele este un autodidact in aceste domenii, fiind cel mai bun povestitor.De obicei se dedica partenerului, dar gasirea acestuia dureaza ani intregi, iar uneori toata viata. O data gasit insa, partenerul poate avea siguranta ca Pestele ii va fi mereu credincios si devotat, pana la sacrificiu. Barbatul Peste are un farmec aparte si prefera femeile puternice, cele care stiu sa-l conduca, sa-l ancoreze puternic de realitate, sa-l scoata din lumea sa utopica.

El isi doreste o a doua mama mai curand decat o iubita, o femeie care sa-l ingrijeasca si pe experienta si puterea careia sa se poata baza, el insusi fiind destul de nehotarat in general.

Femeia Peste viseaza la fel de mult ca barbatul si cauta mai mult protectia la acesta decat dragostea curata, chiar daca uneori trece prin adevarate crize de senzualitate ce se pot transforma in obsesii pentru partenerul sau. Ziua norocoasa a unui Peste este duminica, iar numerele norocoase sunt 5 si 9.

 

 

 

 


Ramai cu noi

Partenerii Nostri

 • Jocurile mele
 • A fost o data un blog
 • Atunci NOI vom reveni
 • Povestea jocurilor mele
 • SXC photos
 • Fite de fetite
 • Totul despre Dragoste
 • TUK TUK
 • I love games
 • A New Girl - Pentru Fete
 • www.PerfectLady.ro
 • Bijuteriile zodiei
 • Travelers Way
 • Catalog Avon

 • Catalog Avon