Dintre toate semnele din zodiac, nativul din zodia Pesti are cea mai bogata imaginatie sexuala. Tinand cont ca este un tip romantic, nu poate sa nu ne mire deschiderea lui completa in materie de sex. Il excita la nebunie sexul in sau langa apa, dar daca nu are asa ceva la indemana chiar si baia este un loc incarcat de erotism. In pat, isi incurajeaza partenera sa dea frau liber imaginatiei, fanteziilor, sa-si intreaca limitele si este incapabil sa faca sex fara sa iubeasca. Ii place sa-si copleseasca partenera cu tandrete si sa o vada excitata in urma actiunilor sale.

Pentru cei cu horoscop in Pesti senzualitatea are mai multe nuante si este strans legata de emotiile, trairile si sentimentele lor. Cand fac dragoste, sunt foarte tandri, uneori pana la enervare. Le place sa se stie in centru atentiei si mai ales adora ca partenera sa aiba grija de ei. Uneori cauta parteneri care sa-i domine. Preludiul este un punct esential si apreciat la fel de mult ca un act sexual.

  Cei din zodia pesti se dau in vant dupa flirturi si dupa mangaieri languroase. Astfel iubitul trebuie sa-l conduca, putin cate putin, pe culmile dorintei. Atunci vor da frau liber naturii lor senzuale, precum si imaginatiei. Pot chiar sa dea dovada de o ardoare nebanuita. In acel moment, nimeni nu le poate reprosa ca sunteti lenesi ori nepasatori.

 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro