PESTI-BERBEC: Brutalitatea, agresivitatea, dinamismul si firea exploziva a berbecului e prea mult pentru rafinatul, sensibilul si incetul peste. Berbecul va prelua conducerea de la inceput, punand piciorul in prag. Vor reusi impreuna doar in urma unui pact reciproc avantajos si daca vor dori sa faca compromisuri, incercand sa invete unul de la celalalt. Berbecul va trebui sa invete diplomatia si sa actioneze cu tact daca va dori sa aiba o relatie cu un peste.

PESTI-TAUR: Relatie buna deoarece ambii nativi iubesc linistea caminului si mediul familial. Taurul este iubitor si protector iar pestele romantic si imaginativ. Toate acestea se vor intimpla numai daca taurul ii va acorda sansa pestelui de a iesi din rezerva sa. Va descoperi un partener intuitiv, sentimental, senzual si familist, ceea ce nu va face altceva decat sa se bucure pentru ca a descoperit un asemenea partener. Siguranta si dependenta pestilor, fara de care ar fi perturbati, vor fi satisfacute de protectorul taur.

PESTI-GEMENI: In cuida faptului ca exista nepotriviri, intre ei se va face simtita o mare atractie fizica. Ambii parteneri au tendinta de a depinde de cineva, iar acest lucru va face ca relatia sa nu mearga foarte mult timp. Nestatornicia si superficialitatea geamanului nu poate fi acceptata atat de usor de sensibilul peste. Nici conceptiile si principiile de viata nu sunt comune. Se vor intelege numai de la distanta si in relatiile sociale si profesionale.

PESTI-RAC: In ansamblul ei relatia dintre cei doi nativi este in general buna. Au acelesi idei despre prietenie, despre latura materiala a existentei, despre cum vor sa arate caminul lor. Pestii sunt la fel de sensibili ca si racii, si cu gentilete si in mod firesc, se vor lasa dominati si vor ceda conducerea relatiei racului. Mici neantelegeri, datorita faptului ca pestii, nu au acelasi har in ceea ce priveste administrarea finantelor, fapt care ii va supara pe raci.

PESTI-LEU: Susceptibilul peste poate fi ranit cu usurinta de catre impetuosul leu. Acesta, desi va fi flatat de dependenta pestelui de el, va fi in acelasi mod iritat de reprosurile mute ale acestuia. Leul este prea dinamic si prea impulsiv pentru introvertitul peste. Relatia este nerecomandabila, leul suportand greu accesele de deprimare si lacrimile nesecate al pestelui. Leul face de cele mai multe ori numai ceea ce vrea el, luand de? comanda in toate proiectele, in timp ce pestii sunt la polul opus, tacuti si introspectivi. Sunt diferiti din multe puncte de vedere, insa sunt doi visatori. Cand le va pasa unul de celalalt, vor trece toate barierele pentru a fi impreuna si vor reusi sa isi ofere ceea ce au nevoie. Vor invata unul de la celalalt, cu atat mai mult cu cat sunt foarte receptivi.

PESTI-FECIOARA:? Cinismul, firea analitica si critica a fecioarei nu le va fi pe plac visatorilor si sentimentlilor pesti. Un ton prea ridicat le va provoca imediat o criza de plans.Dar, cu unele concesii de ambele parti exista mari sanse de intelegere. Diferentele dintre ei echilibreaza de cele mai multe ori reusita relatiei. Fecioara va fi alturi sa-l ajute pe nativul din? peste sa-si duca la bun sfarsit proiectele si visele, aratandu-i in acelasi timp cum se poate transforma o idee in realitate. Pestii se vor recompensa invatand pe fecioara bunatatea,profunzimea emotionala, blandetea. Aspiratiile lor in viata sunt in general diferite, iar daca vor reusi sa invete sa depaseasca acest fapt, vor avea o relatie buna.

PESTI-BALANTA:? O atractie mare la inceput, dar ca orice scanteie va disparea repede pentru ca relatia nu are o baza solida. In ciuda sensibilitatii ambilor parteneri, balanta va sfarsi prin a nu intelege de ce pestele are mereu nevoie de un umar pe care sa planga si de ce trebuie sa-si jertfeasca in acest fel preocuparile si planurile sociale la care tine atat de mult. Pentru inceput va accepta, dar daca pestele nu va invata ca nu si-a gasit partenerul la care sa se jeleasca, relatia nu va avea nici o sansa. Balanta nu suporta cicaleala si lipsa de fermitate a pestelui, ea are nevoie de un caracter puternic, care sa o echilibreze, nu de unul care are aceleasi metehne ca si ea. Balanta este prea sociabila pentru casnicul si exclusivistul peste si nu va dori sa preia conducerea doar pentru ai oferi confortul dependentei.

PESTI-SCORPION: Cele doua zodii ilustreaza maxima de "dragoste la prima vedere", rar trecand un scorpion pe langa un peste si sa nu fie atras unul de celalalt. Uneori pestele va parea excentric dar scorpionul il va intelege foarte bine iar acest fapt ii va creea? primului senzatia de protectie. Daca pestele il va coplesi cu sentimentele sale pe scorpion, acesta se poate indeparta de relatie deoarece dinamismul sau il vor solicita in numeroase si diverse alte activitati. Chiar daca relatia nu va fi una de durata ea se va distinge si va atinge culmi nebanuite din punct de vedere sexual.

PESTI-SAGETATOR: Teoretic aceasta relatie ar fi interesanta, dar practic este greu de crezut ca melancolicul si dependentul peste ar putea face casa buna cu zburdalnicul, veselul si mereu insetatul de libertate sagetator. Nu trebuie uitat in cadrul acestei relatii ca raportul erotic este bun si acest lucru s-ar putea sa aiba un rol hotarator in stabilitatea ei.

PESTI-CAPRICORN: O legatura foarte buna pentru ca pestii vor admira siguranta, simtul practic si nevoia de stabilitate a capricornului. Rolul de lider va fi cedat fara reticenta capricornului care va mai primi si acea doza de romantism care le va infrumusetea acestora fatada cenusie. Capricornii vor asigura protectia pestilor dundu-le acestora posibilitatea sa fie mai increzatori in fortele proprii si mai practici. Se anunta o legatura stabila si fericita.

PESTI-VARSATOR: Ambii parteneri au compasiune pentru cei din jur si un spirit umanitar,ceea ce ii va uni pentru inceput. Vor reusi sa faca un cuplu doar daca intelegatorii pesti vor da dovada de multa toleranta in ceea ce priveste extravaganta si sociabilitatea varsatorului. Depinde in mare masura de ei ca aceasta relatie sa aiba un final neasteptat de frumos, iar daca vor reusi sa treaca cu rabdare si diplomatie peste momentele tensionate care pot aparea, pot spera la o relatie solida si armonioasa.?

PESTI-PESTI:? O? relatie de obicei recomandabila in care va exista o totala armonie fizica. Problemele care pot aparea se vor datora in special din cauza sensibilitatii lor exacerbate si din cauza ruperii lor de realitate, motiv care ii va face sa-si depaseasca de multe ori limitele individuale, incalcandu-si recipoc teritoriul si intimitatea, ceea ce va duce la conflicte de ordin pragmatic, acolo unde nici unul din ei nu se pricepe.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro