Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

O viata-ntreaga invatam

Vineri,  26 Nov 1999 23:14:11 +0200 

Ma straduiesc mereu sa invat.  Si incerc sa folosesc ceea ce invat.  O sa ti se para curios,  dar,  daca te uiti la filme,  la absolut toate,  din fiecare poti desprinde cate ceva.  Stii ce m-a impresionat in ultimele zile? Un dialog din <Doi politisti si jumatate> - daca sunt la serviciu,  urmaresc aproape toate filmele. . . 

"Este mai usor sa spui ca te-ai indragostit decat sa  recunosti ca esti singur".

M-a rascolit dialogul.  Nu stiu de ce.  Poate pentru faptul ca mi-a reamintit ca sunt si voi fi singur. . .

Iarta-ma copila,  dar nu ma simt in stare sa-ti scriu nimic in seara asta.  Ma doare.  Putin cam tare.  Nu pot lega  cuvintele intre ele.  Vorbim alta data.  Noapte buna.

E seara. . .  

Marti,  30 Nov 1999 22:44:16 +0200

Mi-am dorit in ultima vreme sa fiu cu unul din prietenii mei.  Si tu esti printre ei,  Cris.  Dintre cei 8 prieteni ai mei.  Poate ca,  in momente de slabiciune,  mi-am dorit ca macar unuia dintre voi sa-i pot vorbi,  sa-i spun durerile mele si sa-i vorbesc de planurile mele de viitor fara sa fiu ridiculizat ca sunt aproape imposibil de realizat.  Dar am privit telefonul mut,  asteptand un semn de la ei,  de la tine.  Cu ei ma obisnuisem sa nu-mi fie alaturi in momentele de cumpana.  Cu tine,  a fost ceva mai greu.  

Mi-a fost greu sa privesc telefonul asteptand sa ma suni si stiind ca nu ma vei suna.  Doar la ultima noastra convorbire telefonica,  a ramas sa ma suni atunci cand nu vei mai fi plictisita de mine.  Au trecut 2 saptamani de cand nu am vorbit la telefon si o luna si jumatate de  cand nu ne-am vazut.  Este pedeapsa mea pentru ca am indraznit sa sper intr-un moment cand imi pierdusem speranta.  Am fost lovit ca sa nu uit ca oamenii uita.  Pentru a cata oara plange sufletul in mine,  pentru ca nu am cui sa ma plang?!. . .  Sunt atat de obosit Ioana.  Simt ca nu mai am resurse sa termin ce am de terminat.  Simt ca nu voi avea timp nici macar sa incep. . .  Noapte buna,  prietena mea draga.  Invata sa ierti.  Si incepi prin a te ierta pe tine insati. . .  Mi-e dor de tine. . .

 

 

 

Doar o parere. . .  

Miercuri,  1 Dec 1999 22:08:41 +0200

 

 Intre 2 lumi

Eu sunt al nimanui.

Urc stanca durerii

Si-mi simt inima pustiita.

Fiinta mea se-ndreapta

Spre nefiinta.

In urma privesc.

Privirea-mi e pierduta

In zare.

Si strig in negura noptii:

Unde esti,  prietene drag.

Dar imi raspunde doar ecoul.

E tot  ce mi-a ramas.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro