O mama si fetita ei sufera de o boala ingrozitoare: au pielea ca de crocodil!

O mama ne implora sa-i salvam fiica de chinul unei suferinte cumplite! Micuta ei are piele ca de crocodil si a mostenit boala stranie, ingrozitoare, chiar de la mama ei!

Bianca este o fetita de numai 9 anisori. Atunci cand o cunosti, ai crede ca nimic nu-i poate umbri copilaria: canta, deseneaza si scrie poezii. Bianca e insa departe de a fi fericita.

Tot trupul ei este acoperit de o crusta care seamana cu pielea de crocodil. A mostenit boala necrutatoare de la mama ei.

Dupa ce au vazut-o pe Andreea, fata care avea piele ca de crododil, in emisiunea noastra, au vrut s-o cunoasca. Faptul ca pentru ea s-a gasit o rezolvare, le-a dat speranta ca si viata lor se poate schimba.

La fel ca Bianca, micuta Andreea Suciu s-a nascut cu o boala foarte rara: pielea ei era acoperita cu un fel de solzi, insa a avut incredere an sansa ei, iar viata i s-a schimbat definitiv, ACASA si acum este un copil normal.

Mama Biancai ne implora sa-i salvam macar fiica, s-o ajutam sa aiba o copilarie adevarata!

Durerea ei nu mai conteaza in fata chinului pe care-l indura fetita sa. Gabriela a fost norocoasa; a intalnit barbatul mult visat, s-a casatorit si se simte implinita.

Sotul sau este navigator si e singurul care aduce un ban in casa, pentru ca, din cauza bolii de care sufera, pe Gabriela nu o angajeaza nimeni.

stire preluata de pe site-ul www.acasatv.ro

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest blog: