Nu-mi place sa…

Fiecareia dintre noi ii place sa faca unele lucruri. Eu sunt putin altfel: eu am decis ce nu-mi place sa fac sau sa aud. Si sunt cateva lucruri care-mi strica diminetile, zilele si noptile. Sa va spun ce nu-mi place…

1. Nu-mi place sa fiu oprita pe strada si persoana respectiva sa ma intrebe cat e ceasul. Nu va ganditi ca sunt carcotasa si inabordabila, pentru ca nu ma enerveaza toate persoanele. Ci doar cei care, punand intrebarea, imi indica incheietura mainii, acolo unde ar trebui purtat ceasul, de parca m-ar considera handicapata. E ca si cum, avand nevoie de un wc public, opresc eu pe cineva si arat fix spre zona unde ma paste nevoia respectiva…

2. Nu-mi plac lenesii care, atunci cand nu au o telecomanda in mana, prefera sa se uite la o emisiune plictisitoare decat sa se dea jos din pat sau din fotoliu si sa schimbe manual programul. Asa fac rating emisiuni de 2 lei.

3. Nu-mi plac bagaciosii care, vrand sa faca un spirit de gluma, imi spun, dupa ce tocmai am cumparat ceva de mancat si am si terminat masa: “Abia ai luat chestia aia ca ai si mancat-o?!”. La naiba, cum bine spune un prezentator de pe ACASA. Pai ei de ce cred ca am cumparat-o? Ca sa ma uit la ea?...

4. Nu-mi plac cei care, dupa ce ies de la cinema, ma intreaba: “Ai vazut aia?...”. Nu fraiere, am dat 25 de lei doar ca sa intru pe usa de la cinema si sa stau cu fundul pe scaun si ochii la tavan. Normal ca am vazut!

5. Nu-mi place sa fiu oprita pe strada si propozitia introductiva sa fie: “Fiti amabila, pot sa va intreb ceva?”. E clar ca nu mai am nici o sansa sa spun NU, pentru ca deja a fost pusa prima intrebare.

6. Nu-mi place cand cineva incearca sa ma determine sa cumpar un produs “nou si imbunatatit”. La naiba, cum vine asta? Pai daca e nou, inseamna ca nu a mai fost deloc inainte. Iar daca e imbunatatit, inseamna ca nu mai e nou.

7. Nu-mi place cand aud, pe strada sau aiurea, pe “filozofii” care spun ca “viata e scurta”. De unde stiu ei asta? L-au intrebat pe aurolacul de la coltul strazii daca lui I se pare scurta viata? Sau pe unul cu o boala cronica Viata poate fi al naibii de lunga, mai ales cand ai probleme.

8. Nu-mi place cand stau la metrou sau in statia de autobuz si vine careva la mine si ma intreaba: “Inca nu a venit autobuzul?”. Ba bine ca nu. A venit iar eu am ramas ca fraiera in statie asteptand sa fiu intrebata de toti cretinii daca nu a venit...

9. Nu-mi place ca, dupa ce fac sex, partenerul sa se intoarca cu spatele la mine si sa adoarma. Iar majoritatea asta fac, crezand ca cele 20-30 de minute in care au incercat sa ma satisfaca au fost cele mai frumoase din viata mea. Fireste, cei mai multi dintre ei au niste penisuri de toata jena sau nu au habar ce sa faca cu ce au in pantaloni.

Autor: Laurentiu Ianculescu

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro