Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Nu blestemati copiii

 

Este cel mai cumplit blestem ce poate fi rostit. Nici macar preotii nu pot sa-i ajute pe copiii blestemati care, prin cuvantele rostite, sunt jertfiti de cele care le-au dat viata, demonilor si altor spirite intunecate. Uneori asta se intampla pur si simplu. La nervi, la o suparare prea mare, mamele isi uita datoria pe care o au si arunca groaznicele cuvante. Din pacate putine realizeaza ceea ce au facut, motiv pentru care blestemul il ajunge pe copil mai devreme sau mai tirziu. Vorbe ca “Sa n-ai parte de copii” sau “Sa dea Dumnezeu sa...” schimba complet destinul copiilor. Iar daca blestemul nu ii lovesite direct pe ei, ii va lovi pe copiii, nepotiii sau cele mai dragi persoane lor, astfel incat cei vizati sa traiasca aceeasi stare pe care au produs-o la rindul lor.

 

Nou nascutii sunt cei mai sensibili la blesteme in perioada de dinainte de botez. In acest interval de timp se spune ca organismul copiilor este vulnerabil si ca Diavolul poate intra mai lesne in copil.

Trebuie ca cei din jurul bebelusilor sa aiba grija mare de fiecare data pentru ca nici un zgomot sau eveniment deosebit sa nu-i sperie pe micuti. Acea tresarire din tot corpul pe care o vedem la ei (si chiar si la adulti) este semn ca Diavolul incearca sa intre in copil. Semn ca a reusit va fi starea de nervozitate a micutului, plansetele lui si faptul ca nimeni nu reusiesite sa-l linisiteasca. Foarte multi, fara sa cunoasca puterile supranaturale, pun la gitul copiilor nou-nascuti o cruciulita, pentru a-i feri de rele.

 

Este o gresiala imensa pentru ca pana la botez fortele cerului nu-l ocrotesc pe copil. Abia dupa ce acesta, prin Sfinta Taina a Botezului este consacrat Tatalui si Fiului si Sfintului Duh, abia atunci trupul si sufletul celui abia venit pe lume intra sub protectia armatelor Domnului. Pana atunci, orice simbol cresitin aflat asupra copilului, va fi un semn pentru dusimanul din umbra care va cauta sa puna mina pe suflet si sa-l scoata din corp pentru a-l duce in adancurile Iadului. Acesta este si motivul pentru care la Botez preotul intreaba de 3 ori la rind: “Te lepezi de Satana?” iar nasul raspunde “Ma lepad de Satana”.

Autor: Eliza

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro