Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Moda periculoasa - piercing

Desi piercingul are din ce in ce mai multi adepti, incepind sa fie folosit chiar si in tratamente naturuste, totusi, folosirea unor metale obisnuite atrage necazuri din partea purtatorilor de margele. Astfel, s-au semnalat deja accidente nazale, cei care au inele in nas avand hemoragii instantanee, fara nici o explicatie.

In conditiile in care analiza tomografului nu depista vreo boala, s-a ajuns la concluzia ca totul se datoreaza inelelor de porasta calitate puse in nas si care, datorita circuitului energetic individual, scurticrcuiteaza traseul energetic nazal, efectul fiind hemoragiile instantanee. Din nefericire, acestea nu sunt singurele cazuri, existind pana acum situatii in care fulgerele au fost atrase de metalele din limba si buric.

Astfel, Illona Naggy, din Budapesta, a fost adusa la spital dupa ce a suferit un soc, fiind lovita, in timpul unei furtuni, de fulger atras de inelul din limba. La cateva sute de kilometri, la Munchen, o nemtoaica a fost pe punctul de a pierde sarcina inaintata din cauza unui alt fulger care a lovit inelul din buric.

Martha Wagner a nascut prematur, la doar sapte luni, medicii afirmind ca daca nu avea inelul in buric ar fi putut duce la capat sarcina. rEcomandarile specialistilor in cazurile de accidente tip piercing? Ca pacientii sa foloseasca macare metale cit mai slab conducatoare de electricitate.

Autor: Ioana

      
      

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro