Home » Razboiul nevazut » Misterul clarvazatorilor simpli

Misterul clarvazatorilor simpli

 

Exista oameni care, doar privindu-te, iti pot spune lucruri nemaiauzite. ItI pot detecta o boala despre care nu sti sau care nu ti-a aparut nici macar la ultimele analize facute. Ba mai mult, itI pot spune si cauza acelei boli si modul in care o potI trata, astfel incit aceasta sa nu lase urmari vizibile asupra voastra. Unii numesc aceasta capacitate clarviziune, altii ii spun intimpplare, iar altii ii spun, pur si simplu sarlatanie. SI fiecare dintre sustinatori aduc dovezile de rigoare pentru a-si sprijini teoria. Dar dincolo de aceasta teorie, ceva exista, chiar daca inca nu se stie ce, chiar daca unii se sfiesc sa o numeasca intr-un fel sau altul.

 

Tomograful viu

Valentina Rusu nu are un cabinet deschis. Si nici nu va avea, pentru ca nu-si doreste sa faca asta. Spune ca nici macar nu si-a dorit vreodata sa aibe aceste puteri. S-a trezit cu ele in urma decesului mamei sale.

 

“Am iubit-o mult pe mama. Cand a murit, aveam 17 ani si nu am putut accepta disparitia ei definitiva din viata mea. Atat de mult imi doream sa o vad iarasi printre noi, incit, cu siguranta ca la nivelul subconstientului s-a petrecut o modificare majora. La cateva luni dupa auzeam tot felul de voci si vedeam aura celor pe langa care treceam”.

 

Atunci nu avea nici un fel de pregatire in domeniu si prima reactie a fost sa se interneze, fiind convinsa ca, din cauza suferintei a inebunit. Mai bine de trei luni de zile a fost internata intr-un spital de psihiatrie, fiind supusa unui tratament specific. Pana la urma nu a mai suportat pastilele si tratamentul la care era supusa si nu a mai spus nimanui ce vede si aude. Doar asa a reusit sa mearga acasa. Timp de mai bine de un an si jumatate, Valentina a continuat sa vada tot felul de imagini, dar nu la toti oamenii, ci doar la anumite persoane. Pana in ziua in care, una dintre prietene i-a facut cunostinta cu o celebra energo-terapeuta din Bucuresti.

 

“Atunci am aflat eu ca nu sunt nebuna ci ca pot vedea aura oamenilor. Mi-a fost frica la inceput, pentru ca nu intelegeam cu ce aveam de-a face, dar treptat m-am obisnuit cu darul meu”.

 

Cu ajutorul terapeutei, Valentina a reusit sa controleze aparitia acelor imagini si chiar sa le stopeze. “Ca sa pot <vedea> ceva, acum trebuie sa ma concentrez. Dar mai sunt si exceptii. De exemplu cand o persoana care mi-este draga e grav bolnava. Atunci, cand sunt in preajma persoanei respective, <vad> imediat boala in aura ei. Asta nu o pot controla. E ca si cum as fi intr-o legatura permanenta cu acea persoana, ca si cum am fi acelasi suflet in doua trupuri”. Spune ca intotdeauna boala incepe printr-o regresie a culorii normale a aurei, in locul respectiv. Aceasta incepe sa paleasca, pana ajunge la un fel de alb murdar.

 

“Acela e momentul in care boala a patruns in organism si incepe sa se instaleze. De acolo incepe lupta fiecaruia cu ea. Albul se intuneca de la o zi la alta, trecand prin mai multe nuante de gri. Iar griul se intuneca pana la negru. Deja la acest nivel, nu mai e nimic de facut. Cand aura din zona unui organ intern este neagra, inseamna ca zona a fost complet <decuplata> de la sursa vietii si ca organul respectiv va muri”.

 

Nu insa toti cei care au aura neagra, mor. Unii au parte de transplat si atunci aura isi va reveni, dar nu va mai ajunge niciodata la culoarea initiala, fiind permanent strabatura de vinisoare prelungi, negre. Altii insa, putini la numar, se adreseaza, ca ultima varianta, preotilor recunoscutI ca avind har. Participa la slujbele recomandate de acestia si urmeaza canonul poruncit.

 

“Si atunci se intampla minunea: negrul devine translucid, apoi se transforma in gri si la final aura isi recapata integral culoarea, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Sunt putine aceste persoane, dar in vindecarea lor factorul esential este puterea nevazuta a divinitatii, a acelei forte creatoare care da viata si care este in tot ceea ce este viu. Cand vad astfel de cazuri, ma plec cu evlavie in fata lor. Pentru ca daca Dumnezeu i-a vindecat, acei oameni au gasit trecere la El”.

 

De ce nu vrea sa-si deschida cabinet?! Considera ca a fi terapeut este o mare responsabilitate si ca cei ce patrund pe acest drum trebuie sa renunte definitiv la viata lor personala, sa se dedice bolnavilor.

 

“Eu nu sunt pregatat pentru un astfel de sacrificiu. Nu am cerut eu aceste puteri si as renunta cu placere la ele, pentru ca din cauza asta am avut doar probleme”, a incheiat Valentina.

 

Clarviziunea temporala

 

Doctor Mioara Dumitru este psihiatru cu experienta de 17 ani in domeniu. In urma cu doi ani, domnia sa a publicat o carte in care dezbatea problema clarviziunii si a persoanelor extra-senzitive. Sustine ca toti au probleme de natura patologica si ca, in realitate, toti sunt bolnavi si au impresia ca dispun de anumite capacitatI de supra-oameni.

 

 

“Culorile pe care ei sustin ca le vad sunt provocate de anumite stimulente exterioare. Din cauza unei emotii puternice sau pe seama unei stari depresive accentuate, subiectii <vad> aura celor din jur, in diferite culori, unele din acestea fiind <umbrite> de nori gri. Acele amprente gri sunt considerate ca fiind produse de boala. Intr-un fel au dreptate, dar e vorba de boala lor si nu de a pacientilor”.

 

Dumneaei ne spune ca, in majoritatea cazurilor pe care le-a tratat, “clarvazatorii” vedeau ca fiind bolnave, exact organele lor proprii.

 

“Interesant e faptul ca acele organe, chiar erau bolnave. Probabil ca pacientii traiau constient o stare de pseudo-hipnoza si asa stiau care anume organ era bolnav. Greseau doar subiectul, cand bolnavi erau ei insisi”, incheie doamna Dumitru.

 

Cu toata reticenta sa in a accepta existenta unor puteri extrasenzoriale, in cartea sa dumneaei vorbeste si despre un experiment realizat in 2001, cu un baiat de 14 ani, despre care se spunea, la vremea respectiva, ca ar vedea bolile din trupurile oamenilor.

 

“In 5 cazuri din 6, rezultatele au fost uimitoare. Pustiul a ghicit extrem de bine nu numai bolile de care sufereau subiectii ci chiar si pe cele de care suferisera de-a lungul timpului”.

 

Al saselea subiect era, in fapt, unmedic care voia sa-l incurce pe baiat. SI a fost convins ca a reusit in clipa in care adolescentul i-a spus ca sufera de o forma de cancer la ficat si ca e predispus, genetic, sa se imbolnaveasca de inima. La sase luni dupa experiment, doctorul se interna si analizele aratau ca micul clarvazator avusese dreptate: ficatul era pe punctul de a ceda.

 

“Atunci colegul meu a cerut sa fie adus baiatul si au avut o discutie confidentiala in rezerva de spital. Nimeni nu stie ce au vorbit, dar in cateva luni cancerul a intrat in regresie si a disparut complet”.

 

Partea ciudata din acest experiment e faptul ca baiatul cu puteri neobisnuite, la ora acvtuala e un om normal ca toti ceilaltI si acre trateaza cu un umor fin evenimentele la care a participat. “N-as putea sa va spun exact ce se intampla. Ma uitam la o persoana si efectiv stiam ce trebuie sa-I spun. Personal nu vedeam culori sau alte chestii. Doar ca incepeam sa vorbesc ca si cum nu as fi fost decit un emitator al unei persoane nevazute”, ne spune R.U., ajuns acum la varsta de 19 ani si jumatate. Ca sa ne edificam asupra cazului ne-am adresat unui specialist recunoscut, Adrian Radulescu, care ne-a spus ca ceea ce s-a intamplat atunci a fost ceva normal.

 

“Sunt persoane care pot comunica direct cu entitatI superioare sau chiar cu propriul lor subconstient. Din ce imi spunetI, cazul respectiv a fost asemanator: baiatul avea deschise niste canale de comunicatie. E greu sa va spun daca era o situatie sau alta, dar eu, personal, cred ca era acces temporal la propriul subconstient. Accesele temporale se obtin in urma unor accidente cu profunde efecte psihice. Probabil ca baiatul a suferit o trauma care i-a deschis canalele de acces, iar o data cu trecerea peste efectele traumei, canalele s-au inchis de la sine. Vreau sa va spun ca a fost foarte norocos, pentru ca, de regula, astfel de accese nu sunt reversibile. SI atunci o persoana normala se trezeste ca vorbeste cu propriul subconstient si ca, treptat, traieste intr-o lume ciudata, iar cei din jur il iau de nebun”, a incheiat domnul Radulescu.

 

 

“Trairile puternice amplifica aceste perceptii”

 

 

“Noi nu suntem ghicitori si nici medici. Dumnezeu ne-a ajutat pentru ca noi sa-I ajutam pe altii. Cunoastem parerile medicilor, care cred ca doar cei care au o diploma stiu de ce boala sufera pacientul. Dar eu va propun ceva: mergetI la orice policlinica clasica si facetI un sondaj printre bolnavi. VetI fi surprinsi sa vedetI ca un procent cuprins intre 15-20% dintre bolnavi au ajuns acolo din cauza incapacitatii medicului. A acelui <specialist> care nu vede sufletul omului si care are pretentia sa trateze bolnavul ca pe un obiect, nici macar ca pe o fiinta. De la domnia sa aflam ca persoanele care au capacitatI paranormale de vindecare, nu se folosesc doar de vedere. Orice ar spune unii si altii, nu toti cei care vad aura, pot vedea si bolile din trupurile oamenilor. Noi ne folosim de toate simturile: de miros, de gust, chiar de simtul tactil pentru anumite boli la care percepem in palme anumite senzatii: intepaturi daca e vorba de o boala pe sistem endocrin, incalzire puternica daca e vorba de boli ale aparatului respirator, racire puternica a palmelor daca e vorba de probleme ale aparatului circulator. Un clarvazator se implica total. El ia informatia pe care o <vede> si o verifica cu ajutorul celorlalte simturi. Pentru ca in ultimul deceniu, majoritatea bolilor sunt declansate fie pe fond nervos fie pe fond alergologic. Ca atare, nu putem da un tratament pentru ceva cand nu stim care este cauza reala a bolii. Iar diagnosticele puse de noi trebuie confirmate de analizele medicale. Asa e mai simplu. Omul stie ce analiza trebuie sa-si faca, iar medicii clasici nu mai cauta in orb, incercand sa dea un diagnostic sau altul”.

 

De aceeasi parere este si domnul Stan Cristian, medic in Toronto si care este un medium recunoscut intre hotarele Canadei. Dumnealui spune ca oamenii se nasc cu aceste perceptii extrasenzoriale.

 

“Pana la botez, legatura cu Universul este aproape completa. De ce credetI ca preotii recomanda ca, pana la botez, copilului sa nu I se spuna pe nume?! Abia dupa savarsirea acestei taine pruncul apartine in intregime acestei lumi, pentru ca taina botezului ii inchide canalele de comunicatie cu universul. Dar exista persoane, iar aici vorbim de clarvazatori, in special, care pot redeschide acele canale si atunci au acces la lumile superioare. Unii o fac constient, altii inconstient si altii subconstient. Sunt trei modalitati de accesare a informatiile superioare. Interesant e ca toate trei sunt la indemina orisicui. Oricine poate, prin antrenament, sa acceseze acele informatii. Perceptia acestor energii subtile este diferita de la om la om, in functie de personalitatea fiecaruia, de gradul de cultura si evolutie spirituala la care a ajuns. In plus, trairile puternice amplifica aceste perceptii, iar un om normal se poate speria sau cum se spune, nu poate procesa  atatea informatii. Ceea ce vede el sau aude, este decriptarea vibratiilor pe care le percepe in plan energetic. E ca o emisie TV: emitatorul TV transmite semnalul, iar antenele il decodifica si-l transmit in televizor, formind imaginile de rigoare”, spune domnul Cristian.

 

“Nu stiu de ce, dar perceptiile sunt mai puternice in preajma marilor sarbatori religioase, cand, popular se spune ca cerurile sunt deschise. Cei care au spus asta au stiut despre ce vorbesc. Ce anume se intampla atunci si ce sau cine amplifica perceptiile, e greu de spus, deocamdata”, a incheiat domnia sa.

 

 

Nebunie in doi sau telepatie?!

 

 

Dr. Alin Stanciu,spune ca exista doua mari categorii de persoane care sustin ca au capacitatI paranormale.

 

“Avem de-a face cu cei care au diferite senzatii externe si cei care <vad> mental toate lucrurile pe care vor sa le vada. Aceasta a doua categorie sufera de pseudohalucinatii, care au loc doar in creier si nu in lumea reala, asa cum percep subiectii”.

 

Specialistii in psihiatrie fac o deosebire majora intre halucinatie si clarviziune. Pentru ei, halucinatia este o perceptie falsa, de natura senzoriala, in care subiectul crede ca a perceput ceva ce oamenii ceilaltI nu vad si nu percep si se comporta ca si cum ar fi real ceea ce vede. Astfel, bolnavul isi amplifica propriul sistem delirant si ajung sa traiasca in el, lucru care duce la pierderea completa a contactului cu realitatea, ducand, in final, la psihoza. Deocamdata, cercetatorii considera ca daca o halucinatie nu e provocata de droguri, alcool sau traumatisme, cauza e data de modificari ale sistemului dopaminergic.

 

“Cresterea sau scaderea concentratiei de dopamina poate declansa viziuni, trairi paralele, vise asa-zis premonitorii, experimentele de extra-corporalizare si nu in ultimul rand, trairile in timpul mortilor clinice”, sustine domnul Paul Dobrescu, psihiatru. Dumnealui spune ca efectul cel mai bizar al modificarii concentratiei de dopamina este asimilarea unor amintiri care nu au apartinut niciodata subiectilor, dar pe care subiectii sunt convinsi ca le-au trait cu adevarat. Din punct de vedere medical, cei care <vad> si alte realitatI care sunt in afara realitatii percepute senzorial, sunt fie bolnavi psihic fie sarlatani care vor doar sa castige bani pe seama inocentei oamenilor. “Daca ar mai exista inca o realitate in afara acesteia, atunci psihiatria ar trebui rescrisa”, a continuat domnul Stanciu.

 

Mai exista inca o categorie speciala de persoane, care pot transmite telepatic, altor persoane, trairile personale vizavi de un bolnav. Mai exact, unul <vede>, iar ceea ce <vede> el este confirmat de o alta persoana, fara ca, intre cei doi, sa existe vreo comunicare prealabila. “Ceea ce-mi spunetI dumneavoastra, noi, specialistii, o numim <nebunie in doi> si sunt cazuri foarte rare - in jur de 5-6 la zece ani. Astfel, o persoana, numita emitator, poate transmite trairea psihotica, halucinatia sa, unei alte persoane, numita receptor. De regula receptorul este o persoana instabila psihic si usor de indus. Cum ambele persoane au trairi aproximativ asemanatoare, au impresia ca tocmai asta este un argument suficient de puternic fata de trairile extrasenzoriale. Ei merg pe principiul ca daca sunt doi, atunci au dreptate intotdeauna. Din pacate, faptul ca au existat coincidente in cazurile analizate de-a lungul anilor, face imposibil de dat un diagnostic exact. Interesant este faptul ca pentru vindecarea celor doua persoane, este suficient sa fie tratat doar emitatorul. In clipa in  care acesta nu mai induce nici o stare receptorului, subiectul se vindeca singur, ca si cum nu s-ar fi intamplat niciodata ceva”, a incheiat domnul Stanciu.

 

Dincolo de normalul controlat

 

In septembrie 2003, mai multI specialisti au efectuat un experiment interesant, incercand sa dea raspuns la anumite intrebari din domeniul paranormal. Experimentul s-a desfasurat sub stricta supraveghere medicala, iar rezultatele au fost publicate, la vremea respectiva, in revistele de specialitate din tara si din strainatate. Ne-am adresat domnului Razvan Alexandru, unul din cei 3 coordonatori ai experimentului.

 

“Experimentele au fost periculoase si pentru ele am apelat la voluntari care au stiut de la bun inceput care sunt riscurile. Chiar si asa, rezultatele au fost spectaculoase”. In urma experimentelor, s-a descoperit ca cei care nu mai primeau oxigen, aveau viziuni cu lumini stralucitoare, cu tuneluri ce trebuiau strabatute si chiar cu “amintiri din vietile anterioare”.

 

6 subiectI din 9 au avut astfel de experiente, in timp ce ceilaltI trei au lesinat, pur si simplu. Cand si-au revenit, timp de cateva ore bune au avut probleme cu memoria, neaducandu-si aminte cum au ajuns acolo si de ce au lesinat. Tot ca urmare a acelui experiment, s-a concluzionat ca pierderile majore de sange cauzeaza visele cu profund caracter mistic.

 

“Cei doi subiectI care au acceptat sa piarda sange, sub control, au avut vise asemanatoare. Ambii au intilnit personaje misterioase care le-au vorbit de lumile superioare si de calatorii astrale”. Dar cel mai interesant rezultat al experimentului a fost stimularea corticala a subiectilor. Trei din patru subiectI au sustinut ca au iesit in afara corpului si ca ii vedeau pe toti participantii la experiment, inclusiv pe ei insisi. Subiectii auzeau totul dar nu puteau sa exprime nimic. Intrarea inapoi, in trup, a fost provocata de o durere puternica, subiectii revenindu-si aproape instantaneu cu lovitura. “Straniu e faptul ca nici unul dintre cei care au iesit in afara corpului> nu s-au putut ridica din scaun sau din pat timp de cateva ore bune. Nici unul nu putea misca vreun organ in afara ochilor. A fost ca o resetare a unui computer. Interesant si straniu in acelasi timp”

 

In loc de epilog

 

Cei mai multI considera creierul ca fiind un computer care controleaza tot organismul. Privit din acest punct de vedere, totul devine si mai bizar. Pentru ca un computer functioneaza la anumitI parametrii in functie de componente si in functie de programele rulate de el. Mai mult, anumite programe sunt incompatibile cu structura sa si pot genera probleme majore, dintre care cea mai simpla duce la formatarea hard disk-ului si reinstalarea programelor. SI atunci, daca organismul functioneaza similar, apar intrebari noi: ce se intampla cand un virus patrunde in sistem?! Dar ce se intampla in cazul in care organismul intreg, pentru a fi salvat, este “formatat”?! Ce “program” va fi reinstalat si cine va rula acel “program”. Va fi tot proprietarul de drept al trupului sau altcineva?! Sunt intrebari la care, deocamdata, oamenii de stiinta se abtin sa dea raspuns. SI in tot acest timp, “hardurile” care suntem asteptam sa fim upgradate, fara sa stim cine o va face si care va fi efectul.

 

 

 

 

 

 

Eliszar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole care te-ar putea interesa:

  

  

 

  

 

Invazia Satanei

 

 

 

 

 

 

Posesiuni demonice

 

 

 

 

 

 

Aparitii misterioase ale Diavolului in Romania

 

 

 

 

 

 

Posedatii si exorcizarile

 

 

 

 

 

Acei nebuni care au condus lumea 

  

  

  

 

Ce au mostenit oamenii, genetic, de la Lucifer 

 

 

  

 

Acei oameni blestemati de soarta

 

 

  

 

Misterul focului viu

 

 

  

 

Misterul serpilor care se inchina la Icoana Maicii Domnului

 

  

 

 

Amintiri din viata anterioara 

 

 

 

 

Confesiunile unui satanist pocait

 

 

  

 

Misterul tatuajelor adevarate: simpla magie sau stiinta pierduta?!
Adauga link partener | TV Online  | Saci aspirator  | Calculator Timbru Mediu Calculator Timbru Mediu | Tractari Auto Rami  | Sac aspirator  | Saci de aspirator  | Web Design Bucuresti  | Revista online pentru femei  | Mireasa pentru fiul meu  | Transport containere  | Wordpress Complet Wordpress Complet | Ghidul frumusetii tale! Ghidul frumusetii tale! | Tractari auto ieftine  | Clinici de fertilizare din Romania Portal - Clinici de fertilizare din Romania | Narghilea Narghilea | Casa DEX Casa DEX | Fara contabilitate Fara contabilitate | Cine sunt Cine sunt | 

Ramai cu noi

Partenerii Nostri

 • Diana, zeita dorintelor tale secrete
 • Totul despre Avon
 • lenjerie
 • SXC photos
 • Totul despre Dragoste
 • TUK TUK
 • A New Girl - Pentru Fete
 • www.PerfectLady.ro
 • Bijuteriile zodiei
 • fitedefetite
 • Travelers Way
 • Catalog Avon

 • Catalog Avon