Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Minunea Sfantului Mare Mucenic Gheorghe

Unul dintre conducatorii arabi ai Siriei, Amira, l-a trimis pe un nepot de-al sau in cetatea Diopoli, ca sa cerceteze cum merg treburile acolo. Si sarazinul, vazand de departe o biserica ce avea hramul Sfantului Gheorghe, a poruncit sa i se duca bagajele acolo. Degeaba l-au rugat preotii sa nu intre cu bagajele si camilele in biserica, spunandu-i ca-l va mania pe Dumnezeu.

In clipa in care cele 6 camile de povara au intrat in biserica, toate au cazut moarte. A doua zi, asistand paganul la savarsirea Sfantei Liturghii, a vazut o mare minune. A vazut cum preotul a injunghiat un copil, sangele l-a turnat in pahar iar trupul l-a taiat in multe bucati mici. Si apoi l-a vazut pe preot cum dadea carnea copilului si sangele copilului tuturor celor din biserica. Si s-a dus la preot si i-a spus ce a vazut. Iar preotul, auzindu-l a cazut in genunchi si a spus:

“Slavit sa fie Domnul nostru, care Te-a invrednicit pe tine a vedea o infricosiatoare minune ca aceasta. De aceea eu cred ca tu esiti mare om inaintea lui Dumnezeu si ca El vrea sa te aiba numarat printre cei mantuiti... ca painea si vinul pe care le aducel la Liturghia noastra, sunt Trupul si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu...”

Si luand sarazinul seama la minune, a renuntat la credinta sa in Allah si Mahomed si a cerut sa fie botezat. Dar preotul nu a indraznit sa-l boteze, de teama unchiului sau si l-a sfatuit sa mearga la Ierusalim, la Patriarhul crestin si sa se boteze acolo. Si s-a cresitinat sarazinul si a petrecut 3 ani pe muntele Sinai. Apoi a plecat la unchiul sau, ca sa duca cuvantul Domnului. Si ajungand in fata unchiului sau, acesta l-a recunoscut. Si a marturisit el pe Iisus Hristos in fata unchiului sau si a oamenilor sai. Si degeaba a incercat Amira sa-l induplece sa se intoarca la credinta lui Mahomed. Vazand ca e in zadar, a vrut sa-l alunge pe nepotul sau, dar sarazinii din jurul lui au cerut moartea crestinului. Si l-au omorat cu pietre, la marginea cetatii.

Si se mai spune ca, multa vreme dupa moartea sarazinului crestinat, deasupra gramezii de pietre s-a aratat o stea stralucitoare care lumina toata zona. Iar sarazinii toti se minunau. Atunci au cerut crestinii voie sa dezgroape trupul celui mort. Si dandu-le voia asta Amira, au gasit trupul intreg, nestricat de ceva si placut mirositor. Si atunci au ingropat crestinesite moastele martirului iar minunile savarsite de acestea au adus si mai multi pagani pe calea cea dreapta, a Domnului.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro