Magie alba, magie neagra, ocultism, magic pur si simplu. 

   

  Farmecele

  Acestea se fac fie pe un obiect al celui vrajit, fie cgiar pe firele de par ale acestuia. Unele dintre cele mai puternice farmece sunt cele facute asupra unui vas cu urina a celui ce trebuie fermecat sau asupra unei papusi de ceara sau carpa. Atunci cand se farmeca ceva, vraja se da fie in foc, la caldura mare, fie pe apa, in frig puternic.

  Ceea ce trebuie sa tineti minte este ca nu se blesteama sau nu se trimite vraja prin nimic de metal, caci se intoarce impotriva vrajitorului. De caeea, farmecele nu se platesc niciodata cu bani de metal si nu se trec peste lama de cutit sau topor. Farmecul este menit a zapaci pe cel fermecat si nu apeleaza niciodata la diavol.


  Deochiul

  Sa va spun cateva lucruri despre deochitura, unul dintre lucrurile rele cele mai des intalnite. Ce este deochiul? Este o uitatura ori o vorba care vatama, om, copil, ori animal, si este cel mai des fara voia celui ce deoache. Deocheatul se poate face fara rautate, din placerea de a te mira sau de a lauda peste masura, fara nici un gind de a aduce vreun neajuns.

  Unele persoane au aceasta insusire de cind s-au nascut iar altele au capatat-o de-a lungul vietii, din cauza anumitor imprejurari. Acestea se pot deochea si ele singure atunci cind se arata peste masura de fericite de ele insele. Cel ce are aceasta patima de a deochea simte atunci cind deoache pe cineva, caci il dor ochii, il ustura ori simte ca o arsura in ochi ori in fata. Cei ce se stiu ca deoache, trebuie sa scuipe de trei ori asupra persoanei de care se mira ori sa lase un semn, o scama de la haina, ceva, ca sa platessca aceasta magie fara voie.

  VRAJILE

  Vrajile sunt cele mai puternice lucrari magice, facute de mana unei vrajitoare si ele nu pot fi desfacute decat de alte vrajitoare. Adica omul singur, cu puterile lui, nu se mai poate desface dintr-o vraja. Sunt trei cai de a dezlega o vraja. Fie sa stii ce vraja a fost facuta, fie persoana respectiva sa se razgindeasca, iar vrajitoarea sa dezlege legatura blestemata, fie sa porti din vreme un talisman aparator impotriva vrajilor. Eu pot, prin vraja facuta la lumina lunii, la cantat de cocos sau in faptul zilei, sa tulbur facute si nefacute, sa ingenunchez pe oricine, sa ai spulber vointa si sa il fac sa se dea legat de mana puterii mele.

  Vraja poate fi transmisa prin puterea duhurilor, a gandului, poate fi dusa personal ori poate fi data celui menit prin pamant, prin apa, prin aer sau prin foc. Adica prin oricare dintre elementele care sunt in stapanirea unei vrajitoare.

  DESCANTECUL

  Sunt lucrarile care se fac pentru intoarcerea sanatatii, pentru vindecare, pentru dezlegarea de boli, de deochi sau pentru eliminarea unor rele puse de alta vrajitoare asupra omului respectiv.

  Puterea si harul vrajitoarei sunt hotaratoare pentru reusita descantecului, iar pentru intarirea rezultatului, eu si toate celelalte mari vrajitoare preparam mai multe feluri de fierturi si amestecuri de plante descantate trecute prin mainile noastre.

  Descantecul este bine sa se faca in zori sau in faptul serii, dar el are efect in orice timp al zilei sau al noptii. Este oprit, insa, a fi facut in zile de sarbatoare religioase ori de catre vrajitoarea care nu a avut copii sau nu este curata trupeste si sufleteste.

  Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
  Cati abonati citesc acest website:

  Ultimele comentarii din forum:

  Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro