Magia pamantului pentru dragoste

Daca iti este draga o persoana, un barbat sau, dupa caz, o femeie, se procedeaza in felul urmator. In parcul ales sau in padurea aleasa, alaturi de soarele ritualic, desenati un cerc si in interiorul acestuia un semicerc, simbolizand luna. 

Spuneti:

“Asa cum Luna nu poate exista fara Soare, tot asa X sa nu poata sta fara mine. Sa-si dea seama ca suntem facuti unul pentru celalalt, pentru ca amandoi suntem copii ai pamantului. Sa-sI dea seama ca eu sunt cel (cea) pe care l-a cautat toata viata. Iar tu, Forta a Pamantului, uneste-ne destinele terestre. Cum pamantul ramane pamant oriunde l-ai duce, asa sa ramana dragostea lui X pentru mine, neschimbata”.

Daca aveti si cateva fire din parul persoanei in cauza, atunci este si mai bine. Cum nu puteti, de regula, sa cereti, pur si simplu, cateva fire de par, urmariti haina persoanei in cauza sau, daca poarta parul strans cu un elastic, inventati un motiv si cereti-i elasticul. Daca faceti rost de par, ardeti parul in desenul care reprezinta Luna si presarati pamant de acasa in ambele desene ritualice.