Machiajul pentru copii

Oricat de mult vreti sa evitati ca fiica voastra sa nu foloseasca fardurile, nu veti reusi. Desi poate parea absurd, chiar de la gradinita poate veni cu idei despre machiaj, intrucat unele mame, in dorinta lor de a avea un altfel de fetita, le da cu rosu in obraz sau chiar le machiaza putin.

Asa ca este timpul sa aveti o discutie cu miica voastra printesa si sa-i explicati ce face machiajul, la ce este bun si cand se foloseste el.

Ca sa nu ii tineti copilului o cuvantare plictisitoare despre educatie si machiaj, puteti folosi, spre exemplificare, urmatorul joc cu fetitele Bratz.

Jocul este foarte simplu si la indemana orisicui.

In partea stanga apar chipurile celor 4 fetite Bratz. Dati click pe oricare dintre ele si imaginea se va muta in centru. Apoi, in dreapta, aveti optiuni despre coafura, despre buze, pleaope si obraz. Daca dati click pe fiecare dintre optiuni, sub chipul central apar culorile pe care le puteti alege. Dati click pe o culoare si veti vedea cum buzele, pleaoapele sau obrazul se coloreaza in nuanta aleasa de voi.

Restul tine de voi ce vreti sa povestiti micutei voastre printese, cat de bun sau nociv este machiajul.

Daca vreti sa o faceti sa nu il foloseasca, e bine sa exemplificati cu  persoane pe care fata le cunoaste deja: “Uite, mami, tanti Neta a ajuns in halul asta pentru ca si-a dat cu ruj... si-a facut ochii etc. Ai vazut ce urata este?”

Dimpotriva, daca vreti sa o lasati sa foloseasca asa ceva, desi nu e recomandabil, ii veti da exemple de femei frumoase: “Uite mami, ai vazut ce frumoasa este Raluca Arvat de la PRO TV cand isi da cu rosu in obraz?” Etc.

Jucati-va si distrati-va gratuit alaturi de fiica voastra.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro