„N-am timp” a devenit cliseu. Orice am face, ne dam seama ca nu avem destul timp. Nici cand vine vorba de ingrijirea noastra, parca nu mai avem tmp.! Dar nu ne place sa aratam neingrijite, nu-i asa? Ei bine, exista solutii! Mici trucuri care ne ajuta sa fim in forma, fara a acorda prea mult timp acestui lucru!

Nu vrem sa renuntam la fondul de ten, desi…. ne ia ceva timp pana-l aplicam

Ei bine, nici nu trebuie. Folositi-l doar pe portiunile care au nevoie. Pentru cele mai multe dintre noi, este vorba de zona de sub ochi si de cea din jurul nasului. Cu ajutorul unui burete sau al degetelor, aplicati si intindeti uniform fondul de ten de o parte si de alta a nasului, spre obraji.

Stick-ul 3 in 1, la nevoie se cunoaste

Fond de ten, pudra si fard corector, sub forma de stick. Este minunea din poseta noastra. Se aplica cu degetul acolo unde este cazul. Acest stick acopera perfect si da un aspect natural, fara luciu.

Pentru niste ochi superbi

Renuntati la tusul de pleoape, fiindca este pretentios i ne ia mult timp. Mai bine folositi un creion maro. Va avea acelasi efect de accentuare a ochilor. Un machiaj rapid al ochilor se face si cu rimelul. De obicei acesta invioreaza ochii, in timp ce albastrul accentueaza albul pupilei, truc ideal atunci cand suntem obosite.

Inviorati chipul

Fardul de obraz sub forma de crema, sau cel bronzant, invioreaza rapid chipul, si da o culoare naturala tenului. Daca vreti sa obtineti o inviorare rapida a privirii, folositi un fard de pleoape intr-o nuanta mai inchisa decat culoarea pielii, cum ar fi bej inchis, maro sau ciocolatiu.

Cand unghiile “vorbesc” despre noi

Unghii frumoase in maxim 10 minute? Este nevoie de 2 etape: un strat rapid dintr-o baza coloranta pentru unghii, urmata de un lac protector rezistent si cu uscare rapida. Sau, si mai repede, puteti avea unghii frumoase cu ajutorul unui lac transparent.

Piele catifelata, un must-have

Chiar daca programul este incarcat, nu neglijai ingrijirea pielii. Iar daca in timpul saptamanii renuntati la tratamentele speciale, recuperati in week-end, cand pielea voatra poate fi rasfatata din plin. Folositi un demachiant special, care exfoliaza, detoxifica si tonifica.

 

Articol si poze preluate cu acordul site-ului www.madone.ro.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro