Machiaj in 15 minute!

E ora 21:00, e destul de tarziu, intr-o ora vine EL sa ma ia, fac un dus rapid (10 minute), imi ondulez parul cu o perie rotativa (10 minute) si inca 10 minute imi ia sa intorc tot dressingul cu susul in jos pentru a afla cu ce ma imbrac!

In momentul de fata mai am 30 de minute la dispozitie, fie aleg sa ies fara rochie pe mine si imi mai ramane timp si pentru aplicarea machiajului, fie... incerc machiajul de 15 minute!

Machiaj Glam in 15 minute!

Aleg machiajul propus de Pat McGrath (cosmetics design director la P&G Beauty), adica buze accentuate si un ten fara cusur.

Ten

Am nevoie de un ten fresh si mat! Aplic un fond de ten cremos, care sa se "lipeasca" de tenul meu precum o crema hidratanta de zi. Make-up tip: aplica fondul de ten cu degetele.

Ochi

Avand in vedere ca voi avea buzele accentuate, o sa ma rezum la un machiaj destul de light al ochilor (cat imi permite un machiaj de seara). Folosesc un creion de ochi negru, aplic un fard de pleaope bej, accentuez cotul exterior al ochiului cu un pic de fard maro/auriu extrem de sodefat si la sfarsit aplic si 2-3 straturi de rimel.

Buze

Eh! Iata ca am ajuns si la partea cea mai importanta a machiajului meu glam: buzele. Aplic repede un balsam protector de buze (il am la indemana, e mereu in geanta), sterg surplusul, aplic un strop de fond de ten pe buze (rujul trebuie sa reziste pana dupa miezul noptii), iar la sfarsit e timpul pentru un ruj rosu semi-mat. Pentru un efect si mai lung, foloseste un creion de buze in aceeasi nuante.

Optional: adauga si un gloss transparent pentru mai mult volum si un efect de marire.

Optional: foloseste si un blush subtil pentru obraz.

Oops! Suna la usa! Am fugit!

Articol si poze preluate cu acordul site-ului www.mayra.ro 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro