*        O femeie din Israel a fost la un pas de o moarte stupida. Pentru ca inghitise fara sa vrea un tantar. Singura metoda de a scapa de insecta ingurgitata a fost aceea de... a-si da in gura cu un spray pentru tantari.

*        Un politist turc s-a accidentat mortal in timpul serviciului pe care-l efectua in slujba statului. Dar nu impuscat de vreun infractor. Pe politist il cam manca... capul. Drept pentru care, fara sa-si dea seama, s-a scarpanat cu mana. Din pacate, in mana avea pistolul. Cu piedica trasa.

*        In Georgia, un muncitor in varsta de 47 de ani a cazut de pe un turn de apa. In loc sa se asigure cu centura de turn, acesta a legat centura de scara mobila pe care o folosea.

*        Un drogat din El Paso, Texas, s-a accidentat grav in timp ce era arestat. La ordinul politiei de a se culca, toxicomanul s-a aruncat la pamant pe propria arma care s-a descarcat direct in umarul lui. Și toate astea din cauza unei chelnerite pe care barbatul o arsese cu o tigara.

 

Autor: Adrian 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro