LEU-BERBEC: Ambii parteneri au acelasi semn zodiacal, fiind prin natura lor caractere puternice si afective. Berbecul va gasi in leu un partener complet. Stabilitatea leului ii va incuraja berbecului spiritul intreprinzator, fiindu-i un partener de nadejde si sprijinindu-l in actiunile sale. Pentru ca relatia sa mearga, berbecul va trebui sa faca un mare compromis, renuntand la "sefie" in favoarea leului iar acesta va trebui sa-i menajeze berbecului susceptibilitatea.

LEU-TAUR: Exista intre acestia o atractie fizica, iar taurului ii va placea la nebunie personalitatea si stralucirea leului din societate. Divergentele vor aparea atunci cand leul va dori sa iasa in evidenta iar taurul nu va accepta prea usor firea navalnica, tumultoasa, nestapanita, colerica si violenta a leului. Poate exista si o relatie, cu conditia ca ambii sa isi accepte si sa-si inteleaga defectele si calitatile, iar taurul sa-i ofere mai multa libertate leului.

LEU-GEMENI: Instinctul social foarte dezvoltat pe care il au ambii nativi ii vor uni si ii vor face sa se inteleaga initial. Problemele vor aparea in intimitate pentru ca geamanul nu va accepta cu usurinta posesivitatea leului. Isi vor aprecia reciproc farmecul, dar leul nu va intelege inconsecventa, frivolitatea, neseriozitatea si  libertinismul geamanului.

LEU-RAC: Este dificil de spus ceva in sensul clasic despre aceasta relatie, deoarece sansele sunt impartite in mod egal intre reusita si nereusita. Depinde de cum vor sti sa se inteleaga, sa se completeze fiecare, deoarece neintelegerea ar fi frustranta pentru celalalt si ar putea duce usor la ruptura. Racul ii poate parea leului prea morocanos, iar leul prea agresiv si arogant, iar daca unul va dori sa se distreze celalalt va dori sa stea acasa. Pe de alta parte leul ii confera racului energie si sentimentul tonic de incredere in fortele proprii, iar racul poate aduce stabilitatea sentimentelor profunde.

LEU-LEU: Relatie in general nerecomandabila, deoarece egocentrismul fiecaruia dintre ei ii va face sa nu aiba capacitatea de intelegere pentru partener, amandoi dorind sa-si impuna punctul de vedere si sa domine. Sunt ca doua sabii in aceeasi teaca. Vor relationa bine numai din punct de vedere profesional.

LEU-FECIOARA: Leul va dezavua fecioara deoarece aceasta este prea critica pentru el, iar in momentul cand va reusi sa devina mai cald si mai intelegator va infrange accentele dure si critice ale fecioarei. Sansele sunt mici ca leul sa domine fecioara si in acest fel sa preia rolul de conducator in relatie. Daca acest lucru se va intampla poate iesi o combinatie foarte buna. In acest caz fecioara se va mandri cu realizarile leului si va trebui sa-i cedeze cu totul conducerea.

LEU-BALANTA: Ambii parteneri vor trebui sa faca concesii si compromisuri pentru ca aceasta relatie sa mearga bine. Rolul primordial il va avea balanta care va trebui sa-l maguleasca in permanenta pe orgoliosul leu si sa domoleasca extravaganta acestuia. Sunt doi nativi destul de diferiti, dar care reusesc impreuna pentru ca isi inteleg reciproc actiunile. Relatia va deveni echilibrata in momentul in care armonia balantei va fi completata de energia leului. Caracterul ferm, hotarator al leului o va ajuta in luarea deciziilor si ii va fi rampa de lansare pentru timida balanta. Amandoi sunt stralucitori, le place sa fie admirati si au inclinatii spre lux si arta. Daca balanta va fi mai fidela, casnicia lor are sanse suta la suta de a fi fericita.

LEU-SCORPION: Isi inteleg nevoile foarte bine si vor forma un cuplu foarte sudat si puternic, daca vor face unele compromisuri in ceea ce priveste suprematia relatiei. Fiecare in felul sau este sclipitor, iar per ansamblu sunt prea diferiti. Leul nu va fi flatat, pe cat de mult ar vrea, de catre posesivul si prea gelosul scorpion. Leul apreciaza luxul si frumosul, pe cand scorpionul nu va fi de acord sa-i satisfaca aceste gusturi, considerandu-le capricii. Exista prea putine sanse ca aceasta relatie sa aiba sorti de izbanda, deoarece cu toata stima reciproca pe care o au unul fata de celalalt, fiecare va incerca sa-si impuna punctul de vedere, in mod special leul care este mai extrovertit si va incerca sa domine scorpionul. Este nevoie de multa diplomatie din partea leului pentru a face ca aceasta relatie sa dainuie. Se vor intelege bine pe plan sexual, raporturile dintre ei devenind de multe ori explozive. Personalitati puternice si diferite.

LEU-SAGETATOR: Sunt parteneri entuziasti si dornici de expierente noi care vor face o unire perfecta. Trebuie sa nu-si infranga reciproc spiritul de independenta si in acest fel vor comunica foarte bine si isi vor pune in evidenta dinamismul si energia de care dau dovada in tot ceea ce intreprind. Sagetatorul va trebui sa-si maguleasca destul de des partenerul, dar daca nu se va ajunge la sabloane, ceea ce nu este greu pentru loialul si sincerul sagetator, relatia lor va merge foarte bine. Ambii nativi sunt nerabdatori, dar fermecatori in acelasi timp. Sunt suficienti de deschisi comunicarii, dar sagetatorul va trebui sa incerce cu tact si diplomatie sa ii induca leului ideea ca el este cel care conduce discutia.

LEU-CAPRICORN: Temperamente diametral opuse, nu vor face o combinatie buna. Leul este prea expansiv si va fi apasat de firea sobra si retrasa a capricornului. Pentru a face ca aceasta legatura sa fie durabila este nevoie de multa diplomatie si mult tact din partea ambilor parteneri. Se vor simti foarte bine impreuna, atunci cand vor fi implicati in aceleasi proiecte. Daca vor reusi sa se inteleaga si sa-si descopere punctele care ii pot lega, vor lupta pentru a avea o casa luxoasa, cu tot confortul. Sunt la fel de materialisti, zgarciti de cele mai multe ori. In planurile pe care si le fac se vor sprijini, capricornul fiind mult mai consevator decat fermecatorul leu.

LEU- VARSATOR: O relatie buna doar pe plan sexual, pentru ca mai departe pot aparea probleme. Varsatorul are un spirit critic care ii va zdruncina leului increderea in fortele proprii. De cealalta parte leul este impetuos si va incerca sa-l domine pe varsator intimidandu-l pe acesta. Relatia va ramane indecisa cu tot respectul reciproc pe care il au ambii parteneri fata de calitatile fiecaruia. Leul va admira unicitatea si inventivitatea varsatorului, iar acesta carisma, energia si demnitatea leului. Problemele pot sa apara atunci cand leul devine prea incapatanat, iar varsatorul  prea distant. Ambii pareneri tin la independenta lor neacceptand cu usurinta ca cineva sa le incalce aceata dorinta. Un alt risc care poate exista, este acela ca leul poate deveni prea dramatic, iar varsatorul mult prea imprevizibil. Daca vor reusi sa descopere interesul si frumusetea relatiei, au sanse mari de a ramane impreuna.

LEU-PESTI: Susceptibilul peste poate fi ranit cu usurinta de catre impetuosul leu. Acesta, desi va fi flatat de dependenta pestelui de el, va fi in acelasi mod iritat de reprosurile mute ale acestuia. Leul este prea dinamic si prea impulsiv pentru introvertitul peste. Relatia este nerecomandabila, leul suportand greu accesele de deprimare si lacrimile nesecate al pestelui. Leul face de cele mai multe ori numai ceea ce vrea el, luand de cele mai multe ori comanda in toate proiectele, in timp ce pestii sunt la polul opus, tacuti si introspectivi. Sunt diferiti din multe puncte de vedere, insa sunt doi visatori. Cand le va pasa unul de celalalt, vor trece toate barierele pentru a fi impreuna si vor reusi sa isi ofere ceea ce au nevoie. Vor invata unul de la celalalt, cu atat mai mult cu cat sunt foarte receptivi.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro