Lenuta, o tanara romanca, a murit in Spania in conditii suspecte

In urma cu cateva luni, o romanca a fost gasita fara viata in apartamentul in care locuia impreuna cu sotul ei, in Spania. Tanara a fost inmormantata fara ca familia ei din Romania sa stie.

Mama victimei isi acuza acum ginerele ca i-a ucis fata cu sange rece. Barbatul sustine insa ca a fost sinucidere.

Un singur lucru e cert: au ramas doi copii orfani si o mama indurerata, care vrea sa afle adevarul despre moartea fiicei sale. Lenuta a plecat in Spania in urma cu patru ani, impreuna cu Bebe. Vroiau sa puna ban peste ban si sa-si faca o casa.

Cand a plecat de acasa, Lenuta a lasat in grija mamei sale pe Ionut, baietelul pe care-l avea dintr-o alta relatie. In Spania, Dumnezeu i-a mai daruit un copil cu Bebe.

Mama Lenutei suferea de dorul fiicei sale. Stia ca nu-i era foarte bine acolo, dar nu avea ce sa faca. Doar isi facea griji pentru copilul ei. Pana cand, intr-o zi, telefonul a sunat si o ruda i-a dat vestea ingrozitoare: Lenuta fusese gasita moarta in propriul apartament!

Totul era ca intr-un cosmar. Zeci de sentimente se amestecau in inima zdrobita a mamei: durere, amaraciune, deznadejde si convingerea ca fata ei n-ar fi recurs niciodata la gestul extrem, nu si-ar fi luat viata!

Mama Lenutei a pus mana pe telefon si l-a intrebat pe ginerele sau ce s-a intamplat. Acesta a spus ca femeia s-a spanzurat, din cauza ca avea probleme mari cu alcoolul, insa mama femeii ramane sceptica si nu poate concepe ca Lenuta si-a luat viata.

stire preluata de pe www.acasatv.ro

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest blog: