Am mers toata ziua, cand cu vreo ocazie, cand cu autobuzul, cand, pe anumite portiuni chiar pe jos si iata-ma in Otorohanga. Incercati sa retineti acest nume pentru ca au 4 hoteluri fascinante. 

 

 

Enola Gay

Primul hotel care o sa va incante este amenajat intr-un fost bombardier din timpul celui de al doilea Razboi Mondial. Camerele sunt mici si curate iar atmosfera este specifica unui zbor aerian. Pentru ca proprietarul are grija ca, din cand in cand, o muzica ambentala sa va aminteasca faptul ca sunteti intr-un bombardier, deasupra Pacificului, putand fi doborati in orice moment fie de aviatia de vanatoare nipona fie de anti aeriana de pe vasele de lupta japoneze. 

 


 

 

 

 

Orient Expres

Daca aveti rau de inaltime, puteti “calatori”, pentru o seara, cu trenul. Personalul care va deserveste poarta uniforme adecvate si daca doriti, puteti trai senzatia unei calatorii fara bilet. Doar ca, la un eventual “control” veti fi coborati la prima statie si o sa va placa la nebunie, pentru ca de jur imprejur este numai verde. Si nu trebuie sa va temeti in nici un caz ca ati putea pati ceva ca in romanul Aghatei Christie. Asa spune proprietarul si nimeni nu are curajul sa-l contrazica...

 

 


 

 

 

 

 

Titanic

Daca nu v-am convins asa, va spun ca scenele din Xena – printesa razboinica si Hercule au fost filmate in luxuriantele paduri neozeelandez. Pentru cei care sunt satui de mersul cu trenul le pot recomanda ceva ce nu intalniti la fiecare pas: calatoria nocturna cu vaporul. Doar ca va fi o calatorie pe uscat, intrucat vaporul a fost transformat in hotel. Aaa… si nu trebuie sa va temeti ca in miezul noptii o sa va izbeasca vreun iceberg.

 

 

  

 

 

 

Lumea hobbitilor din Stapanul inelelor

Iar la final, am lasat hotelul care mi-a placut mie cel mai mult. Si asta pentru ca m-a purtat cu mintea la unul dintre filmele mele preferate: Stapanul inelelor.  Si asta pentru ca aici, in Otorohanda, turistul poate trai experienta unica a odihnei intr-o casa a hobbitilor, un motel ingropat partial in pamant, la fel ca in film.  

 

 

 

Autor: Mihai Benki

Fotografiile au fost luate de pe http://www.woodlynpark.co.nz/.

Pe site mai puteti gasi imagini cu dotarile camerelor la fiecare dintre cele 4 mici moteluri, precum si cu preturile si modalitatile de rezervare a locurilor.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro