Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Iubitul meu se depileaza

Ani de zile am fost convinsa ca doar noi, femeile, ne depilam ca sa aratam bine in fata barbatilor. O atingere fina, un picior fara par pe el si dat cu crema excita mult mai bine barbatul si il face sa te doreasca si mai mult. Am constatat-o de-a lungul timpului cu partenerii pe care i-am avut. Am vazut cat de plini de dorinta erau cand ma dezbracam entru ca, atunci cand vedeau ca sunt complet epilata, dorinta lor sa cunoasca limite extreme. Voiau sa ma aibe, sa intre mai adanc in mine, pentru ca, in conceptia masculina, lipsa parului pubian permite o penetrare mai adanca, cu cativa milimetri. Dar nu despre asta vreau sa va vorbesc acum, ci despre o intamplare ciudata.

De putina vreme, iubitul meu a capatat un obicei ciudat: se depileaza in zona penisului. Poate ca daca ar fi facut-o o data sau de 2 ori asa, de curiozitate, nu as fi avut nimic de spus, dar in ultimul an a facut-o regulat. Mai mult, nu se depileaza complet ci isi lasa o bucata mica de par tusn foarte scurt, in forma de sageata. Cand il intreb de ce face asta spune ca este o chestie de igiena personala si ca tunsoarea il face sa aibe impresia ca penisul lui este mai mare.

Da, am citit si eu despre asa ceva pe site-urile pentru barbati, ca daca isi rad parul complet si lasa doar o mica portiune in forma de sageata, femeia are impresia ca penisul este mai mare ca in realitate. Adica este un fel de iluzie optica. Si nu ca as avea ceva impotriva iluziei optice, dar oare pe cine vrea el sa “iluzioneze”? Ca eu nu m-am plans niciodata de marimea penisului lui. E adevarat, nici nu l-am ridicat in slavi, dar pentru mine este marimea ideala: ma simt nemaipomenit cand facem sex si nu vreau sa fie nici mai mare si nici mai mic.

Sincer, il cam banuiesc ca ma inseala, dar nu stiu cum sa procedez: sa rup relatia cu el sau sa-i cant in struna si sa-l las sa se depileze in continuare? Voi ce ati face in locul meu?

Autor: Daniela

Ii puteti raspunde Danielei direct pe forum sau intrand aici: http://horoscop-astrologie.ro/forum/index.php

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro