Horoscop VARSATOR pentru 2009

Favorizati de astre, Varsatorii vor avea un an excelent din toate punctele de vedere. Capacitatile intelectuale vor fi maxime, iar energia interioara ii va ajuta pe Varsatori sa-si depaseasca cu brio toti adversarii.

Pe plan profesional vi se vor recunoaste calitatile de leader, de organizator, de om de baza, motiv pentru care veti straluci de multe ori in lumina reflectoarelor, eclipsandu-va eventualii concurenti. Veti avea posibilitatea sa calatoriti mult, dar incercati sa nu uitati, in timpul calatoriilor in interes de serviciu, ca ceea ce va ofera siguranta este caminul si nu aventura.

Pe plan personal prietenii va vor adora si vor cauta prezenta voastra de fiecare data.

Trebuie insa sa trageti linie si sa nu mai amestecati prietenia cu afacerile, pentru ca riscati numeroase dezamagiri. Profitati din plin de ceea ce va ofera astrele si veti culege roadele. Este un an in care nu aveti voie sa nu va faceti planuri. Cei ce vor sta vor simti furia astrelor care isi vor intoarce fata de la ei.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro