Horoscop Taur pentru 2009

In anul 2009 Taurii vor avea posibilitatea de a-si demonstra capacitatile de buni  organizatori si administratori. Taurii vor, in general, sa conduca ei tot si se infurie cand li se face opozitie. De data asta, in anul 2009, nu veti intampina nici un fel de opozitie. Toti ceilalti se dau la o parte din calea voastra, simtindu-va nu doar furia interna, gata sa o revarsati asupra celor din jur, cat mai cu seama capacitatile pe care le aveti. Vor gandi ca este mai bine sa va lase sa conduceti voi si ei sa se bucure, alaturi de voi, de realizarile pe care 2009 vi le va aduce.

Horoscopul pe 2009 va mai pregateste o surpriza: va ofera capacitatea de a deveni independent, fie infiintandu-va o firma proprie, singur sau cu altcineva fie ajutandu-va sa ajungeti un freelancer, o persoana care isi foloseste abilitatile dezvoltand, independent, diverse proiecte pentru altii, contra unei sume de bani sau unui procent din profitul realizat.

Pe plan sentimental veti cunoaste un ascendent mare fata de anii precedenti, motiv pentru care veti putea alege. Nu va grabiti dar nu transformati aceasta alegere in ‘goana dupa aur”, pentru ca stelele isi vor intoarce fata de la voi. Daca aveti o relatie stabila mai veche veti decide ca a venit timpul ca ea sa capete alte dimensiuni si ii veti impune partenerului vostru anumite conditii pentru a merge impreuna mai departe. Ii veti cere ceva mai mult respect si mai multa tandrete si seriozitate in relatia dintre voi. Daca nu le va accepta, trageti linie si terminati relatia. Alte relatii va vor astepta si mult mai bune – in fond, de ce sa stati cu o persoana care nu va iubeste suficient de mult incat sa va ofere ceea ce va doriti?

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro