Horoscop SCORPION pentru 2009

Intuitia este cuvantul de ordine pentru anul 2009 pentru Scorpioni. In plan profesional vor reusi mereu sa fie cu un pas inaintea evenimentelor, dar pretul platit va fi pe masura: vor avea parte de o epuizare fizica si psihica pe masura, dar forta lor launtrica ii va ajuta sa isi revina de fiecare data si sa faca fata tuturor evenimentelor.

In plan personal, Scorpionii au tendinta de a se amesteca prea mult in viata celorlalti si de a incerca sa le rezolve problemele. Cum au un talent oratoric special, apropiatii ii vor lasa si chiar vor tine cont de sfaturile Scorpionilor, chiar daca nu intotdeauna aceste sfaturi coincid cu dorintele lor proprii.

Cei care au un partener stabil vor fi tentati de o viata dubla, mai ales daca vor sti ca duplicitatea nu are nici un efect asupra propriei vieti, atata vreme cat cel de al doilea partener accepta existenta primului. Cu toate astea, partenerul de viata va simti ca este inselat si va incerca sa se elibereze de sub tutela Scorpionului, dar fara nici un rezultat, intrucat calitatile oratorice ale acestuia il vor convinge ca tot ce a aflat este minciuna.

In cursul anului veti avea tendinta de a va amesteca intr-o afacere periculoasa, motiv pentru care cereti sfaturile celor din jur. Chiar daca sfatul lor va fi contrar si chiar daca 2009 este strabatut de o grava criza financiara, Scorpionii au tentinta de a face ceea ce vor, fara sa se teama de efectele pe termen lung, convinsi fiind ca orice s-ar intampla, ei vor cadea mereu in picioare.

In mare parte au dreptate, dar uneori aceste caderi ale lor nu se fac fara unele  sacrificii personale.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro