Horoscop SAGETATOR pentru 2009

Cei nascuti in zodia Sagetatorului vor avea parte de un an dificil, dar fructuos atata vreme cat ei isi vor pastra echilibrul si vor putea sa-si restabileasca prioritatile. Experientele din ultimii ani le-au aratat Sagetatorilor ca urmarirea a mai multor obiective in acelasi timp nu este benefica pe termen lung. Asa ca in 2009 isi vor stabili prioritatile cu exactitate si-si vor concentra energia asupra acestora. Pentru asta trebuie sa fie detasati si obiectivi.

Pe plan profesional are loc o revigorare. Veti cunoaste persoane noi si care actioneaza complet diferit de ceea ce stiati pana acum, motiv pentru care va veti imbunatati experienta. Veti cunoaste oameni inteligenti si agreabili care pot avea un efect asupra evolutiei voastre profesionale.

Rabdare si intelepciune sunt cuvintele care va caracterizeaza existenta pe 2009. Nu va grabiti si luati lucrurile pas cu pas. Treceti la un alt obiectiv dupa ce l-ati realizat pe precedentul si nu cand acesta este in curs de realizare. Jupiter aflat in Varsator va va oferi toate puterea de care aveti nevoie si veti invinge fiecare obstacol care va apare in cale. Uneori trebuie sa mai faceti sacrificii, dar la final veti obtine tot ce v-ati dorit si veti constata ca pretul platit a meritat.

Pe plan sentimental totul o sa mearga din plin, mai ales cata vreme realizati ca discutiile pasnice cu partenerul va aduc mai multe decat certurile.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro