Horoscop RAC pentru 2009

Anul 2009 va fi un an de referinta pentru cei nascuti in aceasta zodie. Veti avea impresia ca toata lumea este impotriva voastra, ca toti va submineaza autoritatea si incearca sa va loveasca pe la spate. Daca va trebui sa lucrati sau sa predati anumite proiecte veti avea impresia ca nimeni nu va intelege si nu va accepta ideile. Urmarea este simpla: faceti totul pentru a va apara de ceea ce vi se pare o nedreptate. Din pacate, singurul rezultat pe care-l veti obtine este sa puneti paie pe foc si sa creati o bariera intre voi si ceilalti. Nu cedati in fata celorlalti si urmati-va ideile cu tenacitate, pentru ca in final veti obtine ceea ce va doriti, iar rezultatele vor incepe sa se vada incepand cu luna iulie.

In plan personal, partenerul va va lasa o libertate mai mare decat sunteti obisnuite sa faca. Motiv pentru care tindeti sa trageti concluzia, falsa dealtfel, ca partenerul nu mai este interesat de voi la fel ca pana acum.

Daca inca nu aveti un partener stabil, cautati-l printre persoanele care sunt mai in varsta decat voi, pentru ca doar aceia reusesc sa va inteleaga si sa va ajute sa va intelegeti voi insiva.

Familia o sa va ajute din toate punctele de vedere, inclusiv financiar, iar sfaturile lor or sa va ajute, uneori, sa vedeti lucrurile mai bine si sa obtineti ceea ce va doriti. Cu toate astea, nu ii lasati pe membrii familiei voastre sa preia controlul, ci doar sa vina cu o idee, eventual sa administreze o parte marunta din afacerea voastra.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro