Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Horoscop PESTI

Pe plan profesional pe Pesti ii va astepta un an nefast, cu multe probleme la serviciu sau in afaceri. Partenerii de afaceri se vor dovedi neseriosi sau ii vor considera pe ei insisi neseriosi. Cautati sa va confirmati mereu intalnirile cu 1 zi cel putin inainte si apoi cu 2-3 ore in ziua respectiva, pentru a evita eventualele neintelegeri.

Cu toate astea, evitati sa-i bateti la cap prea mult pe oameni, pentru ca vor interpreta insistenta voastra fie ca pe o nesiguranta fie ca pe o nevoie acuta a voastra si atunci vor incerca sa profite din plin. Ca urmare este posibil sa ratati o serie de intalniri in cursul anului, fie pentru ca respectivii nu si-au mai adus aminte la timp fie pentru ca a aparut altceva intre timp fie, pur si simplu, pentru ca v-au simtit disperate si atunci se vor folosi de asta. Renuntati la timiditate sau la pasivitate si incercati sa va construiti un viitor stabil.

Pe plan sentimental, veti cunoaste o serie de persoane de calitate, dar nici una nu vi se va potrivi ca si partener de viata. Daca deja aveti un partener de viata, aratati-i cat de mult tineti la el si cat de mult apreciati faptul ca face parte din viata voastra. Pentru asta ar trebui sa iesiti din starea de letargie in care va gasiti in mod constant si sa deveniti ceva mai increzatoare in propriile forte.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro