Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Horoscop LEU

Tensiunea dintre Soare – guvernator al Leului – si Jupiter se va rasfrange asupra celor nascuti in aceasta zodie. In aceste conditii nu va faceti planuri pe termen lung pentru ca riscati sa esuati. Prudenta si modestia sunt cuvintele de ordine pentru horoscopul din acest an.

Pentru o perioada de timp lasati lucrurile asa cum sunt: ele au fost puse in miscare de ceva vreme si a venit vremea sa culegeti roadele. Chiar daca aveti senzatia ca pierdeti timpul si ceva va indeamna sa puneti planuri noi in functiune, nu va lasati pacalite de astre. Intrati in hibernare si bucurati-va de o odihna psihica, mentala si fizica binemeritata. Renuntati, pentru o vreme, la controlul care va caracterizeaza si veti vedea ca lucrurile vor merge pe fagasul lor normal chiar si fara sa va implicati voi.

Atentie insa la prieteni si colegi. Persoane foarte apropiate, carora v-ati confesat si pe care ii credeti de partea voastra, au tendinta sa va tradeze, sa va minta, sa profite de bunatatea voastra.

Incercati sa nu va doriti mai mult decat puteti obtine, ca sa nu pierdeti si ceea ce aveti. Dupa acest an, lucrurile vor reintra in normal.

In plan sentimental se va materializa o dorinta pe care o aveti de ceva timp. Daca aveti un partener stabil va veti casatori cu el, iar daca inca nu aveti un partener stabil, anul acesta vi-l va aduce si se va finaliza cel putin cu o logodna.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro