Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Horoscop Gemeni

Pentru Gemeni horoscopul din acest an nu aduce nimic nou atata vreme cat dualitatea din ei va strica totul. In plus, Jupiter si Saturn  le vor amplifica conflictul intern in asa fel incat nu vor reusi sa profite de facilitatile astrelor. Caracterul lor de a despica firul in 4 nu doar inainte de a lua o decizie ci si dupa aceea ii va frana pe Gemeni.

In felul acesta, orice decizie luata la un moment dat va fi anulata de o contra-decizie luata ulterior. Daca vor accepta, initial, o anumita oferta, despicand firul in 4 vor avea impresia ca oferta nu este atat de buna pe cat parea la inceput, motiv pentru care vor oscila intre a merge inainte si a renunta deja. Efectul negativ al astrelor asupra Gemenilor va fi acela de a-i face sa se indoiasca asupra alegerilor facute si asupra fiecarui gest in parte.

Cei care au deja un partener stabil, vor fi entuziasmati de planurile de viitor ale acestuia dar ulterior se vor razgandi, fiindu-le teama de o schimbare, multumindu-se cu ceea ce au acum, gandindu-se ca, poate, criza mondiala se va rasfrange si asupra lor.

Cei care inca nu au un partener si intalnesc pe cineva, vor comunica apropiatilor noua relatie chiar inainte de a se stabili aceasta. Ulterior, in cateva saptamani, se vor razgandi si vor renunta la noul partener, gandindu-se ca nu e ceea ce-si doresc, inca.

Pentru Gemeni, anul poate fi unul de cotitura. Se vor intalni cu sanse pe toate planurile si tot la fel le vor da cu piciorul. Trebuie sa invete sa fie perseverenti si sa gandeasca pozitiv. Rabdare si intelepciune sunt cuvintele de ordine pe acest an.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro