Horoscop FECIOARA pentru 2009

Anul 2009 va fi unul de ragaz pentru cei nascuti in Fecioara. Saturn va intra in semnul Fecioarei si o sa va lase o perioada de reevaluari pe toate planurile. Veti putea sa analizati eficienta planurilor de pana acum si nu veti fi foarte multumite de rezultate. O sa constatati ca unele planuri au devenit inutile sau perimate si ca trebuie inlocuite cu altele. In prima faza aveti tendinta de a va lasa deprimate, apoi veti constata ca s-au invechit planurile care nu va ajutau deloc pe viitor, cele care va consumau mai multe resurse decat va permiteati si cele care aveau la baza cateva conceptii gresite.

Va trebui sa va reorganizati viata si sa acceptati ca viata nu poate fi scrisa sub forma unei ecuatii matematice cu una sau doua necunoscute ci este un sistem complex de ecuatii in care aflarea unei necunoscute duce implicit la descoperirea unei necunoscute noi.

Pe plan sentimental simtiti dorinta puternica de libertate, de independenta si faceti totul ca sa va bucurati de ea. Aici exista riscul unei ruperi de relatii cu partenerul de viata pentru ca aveti impresia ca va tine prea din scurt. Adunati-va cat nu este prea tarziu si nu confundati libertatea cu libertinajul, altfel roata vietii se va intoarce si veti suferi rigorile ei.

In ultimul trmestru al lui 2009 veti avea tendinta de a va imbunatati aspectul exterior. Faceti asta asa cum trebuie, facand sport si mancand sanatos si nu incercati sa obtineti efectul prin diverse operatii sau scamatorii cosmetice.

Un nou look o sa va dea senzatia ca sunteti alta, ca aveti puteri noi, o sa va imbunatateasca starea de spirit si o sa va ajute sa obtineti de la cei din jur ceea ce va doriti.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro