Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Horoscop CAPRICORN pentru 2009

 Capricornul incepe in forta si ii obliga pe nativii acestei zodii sa ia decizii pe termen lung. Aveti posibilitatea de a va stabili niste obiective importante si de a va pune in valoare capacitatile. Primul trimestru al anului va f foarte important pentru ca toate cartile mari se vor juca atunci. Toate deciziile importante se vor lua sau nu se vor lua in primele 3 luni ale anului.

Trebuie sa deveniti constiente de propria voastra capacitate si sa cereti recunoasterea adevaratei voastre valori. Negociati de pe pozitii de forta pentru ca Saturn va va pune in valoare abilitatile, ajutandu-va sa va infrangeti, fara drept de apel, eventualii concurenti.

Pe plan sentimental lucrurile merg ceva mai bine decat anul trecut. Evident, pentru cei care au deja un partener. Cei care nu au un partener vor avea tendinta de a-si face unul, situatie in care sunt dispusi sa accepte orice doar pentru a scapa de celibat. Este o situatie periculoasa pentru ca alegerile pot fi viciate de dorinta de a nu mai fi singuri si nicidecum nu vor fi bazate pe compatibilitatea cu noul partener sau pe capacitatile acestuia.

Sfarsitul anului va lovi caminul celor din Capricorn. Fie financiar fie sentimental, asa ca este bine sa va cenzurati cuvintele in acea perioada si sa evitati certurile cu cei din familie sau cu partenerul.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro