Horoscop Berbec pentru 2009

Schimbari spectaculoase si rasturnari de situatie. Acestea sunt cuvintele de ordine care caracterizeaza zodia Berbec pentru anul 2009.

Anul va incepe putin cam neplacut. Caracterul Berbecilor ii va pune in situatii dificile atat pe plan material cat si pe plan sentimental. Ca sa puteti trece de festele pe care astrele vi le joaca, va trebui sa mai lasati putin din incapatanare si, lucru foarte important, sa renuntati la anumite obiceiuri.

Nu va legati de ideea ca “eu nu ma schimb pentru nimeni” sau “cine ma iubeste ma iubeste asa cum sunt”, pentru ca veti pierde. Nu este vorba despre schimbari radicale in viata voastra ci mai curand de unele metehne, obiceiuri care i-au facut de multe ori pe cei din jur sa va ocoleasca.

Incepand cu al doilea trimestru al lui 2009 veti intra intr-o perioada de crestere. Veti cuceri simpatia celor din jur si aveti sansa de a avansa in cariera, de a deveni liderul unui grup profesional, de a conduce un anumit proiect.

Pe plan sentimental veti face furori, veti cuceri tot ce va iese in cale, veti fi irezistibile. Atentie de cum va folositi de aceste atu-uri, pentru ca astrele nu va dau forta asta ca sa va bateti joc de ea sau de cei din jur. Evitati sa deveniti o persoana care cucereste tot ce se poate si apoi pleaca mai departe, pentru ca roata se va intoarce si nu o sa va placa.

Nu va culcati pe o ureche ca “mie n-o sa mi se intample niciodata”, pentru ca astrele vor percepe asta ca pe o sfidare si veti avea mari probleme. Multumiti-va asadar sa va concentrati asupra unui singur partener si canalizati-va farmecul pentru a va schimba imaginea la serviciu.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro