Horoscop BALANTA pentru 2009

Pentru Balante, anul 2009 aduce schimbari majore. Incepeti un nou ciclu si drumul pe care il veti parcurge va fi foarte interesant. Nu inseamna ca va fi presarat cu flori, pentru ca vor fi si lucruri mai putin placute. Schimbarea se va petrece in doua feluri. Fie luati initiativa si afceti de buna voie schimbarile necesare, fie asteptati ca viata sa va oblige si atunci sa nu va plangeti de conditii.

Incercati sa faceti totul cat mai rational si nu sub forma “daca nu am asta, atunci sa am cealalta”, pentru ca nu veti obtine rezultatele dorite. Trebuie sa intelegeti acele schimbari si le puteti intelege numai dupa ce vor face parte din voi. La capatul drumului veti trage linie si veti decide in ce directie sa mergeti. Nu amestecati lucrurile vechi cu cele noi. Ca sa reusiti sa treceti mai departe aveti nevoie si de trecut si de viitor. Daca dati trecutul deoparte riscati ca viitorul pe care vi-l faceti sa ajunga repede trecut. In acelasi timp, daca incercati sa transformati trecutul in viitor veti avea aceleasi nesanse.

Trebuie sa intelegeti ca apa si uleiul nu se vor intalni dar ca aveti nevoie de amandoua ca sa puteti echilibra Balanta. Nu aruncati trecutul la cos si nu-l transformati in amintiri. El trebuie sa faca parte din voi si va fi mereu un loc in care sa va retrageti ori de cate ori viitorul o sa va creeze neplaceri.

Altfel spus, un taler trebuie sa fie neaparat in trecut si celalalt in viitor pentru a va putea echilibra.

Pe plan profesional, inceputul lui 2009 va fi unul revigorant. Veti avea o serie de intalniri si veti fi pline de entuziasm. Deschideti ochii si nu va lasati pacalite daca nu vreti sa platiti un pret care nu se merita.

Rezultate veti incepe sa aveti abia din octombrie-noiembrie 2009, dar asteptarea va merita. Pana atunci incercati sa nu schimbati nimic nici in plan profesional si nici in cel personal.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro