Esti spermatozoid. Esti la locul de munca. Seful vine si iti da o in-sarcinare imediata. Fugi de colegii ceilalti care vor sa-ti fure sarcina. Alergi disperat, cauti iesirea cea mai apropiata si cand in sfarsit crezi ca esti pe directia cea buna, simti atingerea cearsafului. Ai 2 solutii: iti astepti moartea cu demnitate sau treci pe instructiunile din ghidul de supravietuire.

1. Nu intra in panica. Panica te va face sa-ti pierzi definitiv samanta si atunci e totul pierdut. Trage aer in piept si aminteste-ti pentru ce esti aici. Localizeaza-ti pozitia. Esti la marginea patului sau esti pe centru? Esti departe de tinta sau in imediata apropiere? In cel de al doilea caz, nu te comporta prosteste. Asteapta cu rabdare ca cei doi sa se odihneasca si cu ultimele puteri catara-te pe coapsa ei si intra, fara sa o mai atentionezi. Apoi indreapta-te catre tinta inainte de a se duce la baie.

2. Cauta sa fii informat la zi. In legatura cu mijloacele de contraceptie, pilule, diafragme sau prezervative. Orice informatie despre dotarile adversarilor iti va aduce o victorie chiar fara varsare de sange. Foloseste orice subterfugiu pentru a trece neobservat si loveste in zilele cand inamicul nu se asteapta, crezand ca este in afara oricarui pericol.

3. Aduna in jurul tau eventualii supravietuitori ai unui atac esuat. O mica armata va fi mult mai de folos decat un soldat singuratic. Pentru derutarea adversarului, lasa alte grupuri de spermatozoizi raspandite printre cutele cearsafului. In felul acesta inamicul va fi convins ca nici un spermatozoid nu si-a atins tinta si va slabi apararea, devenind vulnerabil.

4. Schimba complet strategia de atac, renuntand la un atac de gherila suburbana  de tipul inside – inside, in favoarea unui atac surpriza prin invaluire, de tipul ouside – inside.

5. Securizeaza-ti perimetrul de actiune. Separa de-o parte batranii, femeile si viitorii copii si de cealalta parte spermatozoizii apti de inaintare. Cu ultimii supravietuitori in stare sa poarte samanta, ataca. Victoria va veni peste 9 luni.

 

Material preluat din revista FHM 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro