Cauta in site


Puteti primi newsleterul nostru cu cele mai noi articole daca va abonati gratuit prin email. Ne puteti scrie la adresa de email office[at]horoscop-astrologie.ro sau folosind formularul de contact.

Home » Cer si Destin » Gemeni


Buni oratori, Gemenii stapanesc perfect arta comunicarii care face din ei persoane cu o excelenta capacitate de comunicare, persoane care se pot face intelese de oricine si la orice nivel. Desi verbul care-i reprezinta este “a gandi”, nu intotdeauna Gemenii fac asta, uneori cazand in capcana propriei lor vanitati: fiind convinsi ca sunt maestri perfecti ai comunicarii, nu-si dau seama ca Sagetatorii pot fi foarte subtili si ii pot invinge cu propriile lor arme, inducandu-le propriile lor dorinte si idei. Numerele norocoase ale gemenilor sunt 3, 4 si 8, iar ziua cea mai norocoasa din saptamana este cea de miercuri – in general.

Gemenilor le place sa studieze, sa analizeze, sa aprofundeze, dar daca nu sunt impinsi de la spate nu ajung niciodata la capatul cercetarilor lor, ceea ce este pacat, intrucat acesti nativi chiar au inclinatii spre studiu. Cum zodia este una duala, intotdeauna nativii sai vor avea si o alta fata, o alta viata, un alt caracter. Se pot face placuti si utili atunci cand vor, dar doar ca sa obtina ceea ce-si doresc. In cele din urma, adevaratul caracter va iesi la suprafata, uneori spre disperarea si necazul celor care se ataseaza de acesti nativi.

 

Adora noutatea si nu suporta rutina, fiind mereu in cautare de nou, impingand propria indrazneala pana dincolo de imprudenta, motiv pentru care, nu o data, acesti nativi vor avea de suferit din partea celor din jur: pentru ca in momentul in care lasa garda jos, vor fi loviti fara crutare, mai ales daca ceilalti nativi descopera dualitatea Gemenilor. Desi foarte inteligent si sclipitor pana aproape de genialitate, Geamanul nu este o persoana pe care sa te poti baza pana la final, nu este genul de persoana care sa-ti acopere spatele pana la capat, existand riscul sa-si abandoneze pozitia daca el considera ca asa ii este mai bine.

Semn al unei imense curiozitati intelectuale, dornic sa comunice permanent, Geamanul va incerca mereu sa invete ceva nou, sa acumuleze experienta, de cele mai multe ori fiind un autodidact perfect. Perfect adaptabil, el va face fata oricarei situatii – chiar si daca, in primele momente este prins pe picior gresit, isi va reveni rapid si va lua initiativa comunicarii, va conduce el insusi discutiile catre directia pe care o doreste. Evident, nu suporta critica, considerand ca le stie pe toate, iar daca ceilalti sunt impotriva sa, asta va declansa in interiorul Geamanului stari de anxietate, de nesiguranta, chiar deprimare. Cum un Geaman prefera schimbarile permanente, pe care le considera stimulante, el va parea mereu neserios pentru o persoana care-si doreste o relatie pe termen lung, fiind foarte inclinat spre aventuri, care aventuri nu vor dura nici ele, din cauza inconsecventei acestui nativ.

Femeia Geaman prefera barbatii intelectuali si spirituali, cerand totul de la acestia si neoferindu-le garantia fidelitatii.

 

In acelasi timp, barbatul din Gemeni prefera femeile cu un aer copilaresc, suple, care par a avea nevoie de ocrotire si care il stimuleaza intelectual. Deloc pasional, prefera oricand mai curand o relatie de prietenie indelungata decat una de iubire. Evident, flirtrul si aventura sunt capitole curente in viata sa.


Ramai cu noi

Partenerii Nostri

 • Jocurile mele
 • A fost o data un blog
 • Atunci NOI vom reveni
 • Povestea jocurilor mele
 • SXC photos
 • Fite de fetite
 • Totul despre Dragoste
 • TUK TUK
 • I love games
 • A New Girl - Pentru Fete
 • www.PerfectLady.ro
 • Bijuteriile zodiei
 • Travelers Way
 • Catalog Avon

 • Catalog Avon