Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

GEMENI-BERBEC: O relatie cu multa bataie de cap, in care nesiguranta este cuvantul predominant si in general o relatie sortita esecului. Nonconformistul berbec, nu va reusi sa inteleaga conventionalul geaman, iar dragostea impulsiva a geamanului nu va gasi corespondentul in berbec.

GEMENI-TAUR: Economul si sistematicul taur nu va accepta prea mult timp risipitorul si imprastiatul geaman doar daca cel din urma va invata cate ceva de la primul. Daca nu, cu toata inteligenta lui, ii va lasa o impresie destul de proasta taurului, acesta considerandu-l superficial, fals, neserios. Gemenii sunt prea departati de familie, pe cand taurul este un casnic. Au destul de putine lucruri care sa-i uneasca si drept urmare nu este o relatie care sa reziste.

 GEMENI-GEMENI: Vor ajunge la o compatibilitate foarte buna daca vor reusi sa-si pastreze calmul in situatiile critice. Faptul ca sunt atat de asemanatori constitue un avantaj in relatia acestor doi nativi. Indrazneala, spiritul intreprinzator, initiativa sunt caracteristici care ii vor ajuta pe cei doi sa se sprijine in toate proiectele. Vor rezista impreuna daca nu se vor intoxica cu problemele personale, nu se vor critica unul pe celalalt, sau unul dintre ei, din diferite motive, va deveni plictisit rupand relatia neconditionat.

GEMENI-RAC: Racul este cel atasat de familie si camin, romantic si sensibil, caracteristici care nu prea pot atrage un geaman imprastiat, cu initiativa si activ in permanenta. Monotonia racului il va obosi ca si rationalitatea si ordinea acestuia. O relatie tensionata care va avea viitor doar daca racul va incerca sa fie mai dinamic si indraznet.

GEMENI-LEU: Instinctul social foarte dezvoltat pe care il au ambii nativi ii vor uni si ii vor face sa se inteleaga initial. Problemele vor aparea in intimitate pentru ca geamanul nu va accepta cu usurinta posesivitatea leului. Isi vor aprecia reciproc farmecul, dar leul nu va intelege inconsecventa, frivolitatea, neseriozitatea si libertinismul geamanului.

 GEMENI-FECIOARA: Fecioara are prea multa rigoare, prea multe nemultumiri, critici, la adresa comportamentului geamanului care il vor exaspera. Ceea ce ii uneste pe cei doi este gustul artistic, preferintele pentru vestimentatii frumoase. Din punct de vedere sentimental, schimbatorii gemeni nu se vor intelege cu statornicia fecioarei care-i va reprosa mai tot timpul aceasta caracteristica. Vor reusi doar daca geamanul isi va frana instinctul aventurier si schimbator, iar fecioara va intelege acest defect si il va ajuta fara sa-l critice.

GEMENI-BALANTA: Exista toate sansele ca cei doi nativi sa stabileasca o relatie ideala. Semne de aer, ambii parteneri sunt comunicativi, spirituali si sociabili. Balanta va intelege caracterul schimbator, imprevizibil al geamanului. Diferentele dintre ei nu vor face altceva decat sa alunge monotonia din relatie. Nu se vor plictisi niciodata si se vor intelege si in momentele tensionate.

GEMENI-SCORPION: Superficialitatea si firea schimbatoare a gemenilor nu se va plia niciodata cu profunzimea si posesivitatea scorpionului. Relatia nu poate merge atunci cand aceste aspecte sunt prezente chiar daca gemenii se vor simti atrasi de misterul din jurul scorpionului, starnindu-i curiozitatea. Scorpionul va tolera nesinceritatea si frivolitatea geamanului, va face compromisuri deoarece ceea ce ii uneste pe cei doi este dragoste, casnicia, viata cotidiana. Este si o atractie fizica intre ei dar trebuie sa aiba grija la susceptibilitatea fiecaruia, altfel vor ajunge la certuri destul de dese.

GEMENI-SAGETATOR: Iubitori de libertate si dinamici, relatia poate merge o perioada. Atunci cand apar problemele sentimentale si cum se stie ca nici unul dintre nu tine la statornicie, ruptura va fi fireasca. Vor avea sanse doar daca vor descoperi constanta si consistenta prin interese comune. Ii uneste, dar ii si poate desparti dorinta de schimbare si o usoara superficialitate. Poate exista intre ei o intelegere buna pe plan social si profesional.

GEMENI-CAPRICORN: Relatie nerecomandabila pentru niciunul dintre nativi. Echilibratul capricorn nu va suporta nestatornicia aventurierului geaman. Nu au in comun mai nimic, sunt total diferiti si nu vor incerca sa ajunga la nici un compromis. Deosebirile sunt atat de mari intre cei doi nativi, incat parca ar veni de pe alte planete.

GEMENI-VARSATOR: Daca cu nativul precedent nu reusea sa gaseasca un punct comun, nu acelasi lucru il putem spune despre relatia dintre un geaman si un varsator. Compatibilitatea este foarte buna mergand pana la relatia ideala. Zburdalnicia, imprevizibilitatea, nelinistea, schimbarea permanenta a varsatorului, va fi pe gustul si se va plia ca o manasa pentru geaman. Ambii parteneri sunt neposesivi, nesufocanti si au destule in comun care sa-i uneasca intr-o relatie plina de voiosie si veselie. Pana si cele mai mari conflicte vor trece neobservate.

GEMENI-PESTI: In cuida faptului ca exista nepotriviri, intre ei se va face simtita o mare atractie fizica. Ambii parteneri au tendinta de a depinde de cineva, iar acest lucru va face ca relatia sa nu mearga foarte mult timp. Nestatornicia si superficialitatea geamanului nu poate fi acceptata atat de usor de sensibilul peste. Nici conceptiile si principiile de viata nu sunt comune. Se vor intelege numai de la distanta si in relatiile sociale si profesionale.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro